Mégis van esélyem a babára?
Azert en meg szoritok, hatha nem fog megjonni!
Es remelem, hogy az ovuteszt nalad is sikert fog hozni!
Ha nem felejted el es van kedved, akkor ird meg, hogy mi tortent.
Jah, azt leirom megint, hogy tenyleg nagyon fontos, hogy delutan hasznald az ovutesztet, inkabb keso delutan es elotte par oran at igyekezz ne sokat inni, nem sokat pisilni jarni, mert viszonylag tomeny vizelet kell hozza.
Korabbi valaszolo vagyok!
Az elso gyerekkel a mensi kesesenek elso napjan teszteltem. Raadasul delutan. En bator voltam, mert egyebkent pontosan a 28. nap reggelere megjott mindig a mensim, aznap nem, igy delutan teszteltem is es hatarozott pozitiv lett.
A masodik gyerekkel a nemvart mensi elotti napon teszteltem, de akkor azert korabban, mert akkor hasznaltunk ovutesztet es szinte biztosak voltunk, hogy sikerult a baba. Halvanyabb volt az eredmeny, de pozitiv.
Szoval ha egyebkent rendszeres ciklusaid vanna, nem szokott maskor kesni, akkor nyugodtan tesztelhetsz ma is.
Es azt elfelejtettem, hogy enyhe, vagy akar erosebb gorcsok is normalisak lennenek korai terhessegnel, mert a meh mar ilyenkor elkezd valamennyire tagulni es foleg elso terhessegnel a meh izomzata meg feszes, szoval ezek a korai valtozasok lehetnek fajdalmasak.
En sohasem gorcsoltem mensi alatt, viszont amikor az elso babaval pozitiv lett a teszt, ra ket napra estenkent fajdogalt a hasam, sokaig azt hittem, hogy baj van, nagyon aggodtunk, mindig attol feltem, hogy meg fog jonni. De mondtak nekem is, hogy ez normalis, igy is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!