Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégis van esélyem a babára?

Mégis van esélyem a babára?

Figyelt kérdés
November 29-én jött meg. December17-én voltunk együtt védekezés nélkül, és holnapra nem várom. Valószínű lekéstük a pé-t, legalább is azt gondoltam. Most mégsincs semmi jele a mensinek. Pedig ilyenkor már fáj mindenem. Lehet, hogy a pé eltolódott? Lehet, hogy pont jókor voltunk együtt? Van ilyen?
2010. dec. 26. 15:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Azert en meg szoritok, hatha nem fog megjonni!

Es remelem, hogy az ovuteszt nalad is sikert fog hozni!

Ha nem felejted el es van kedved, akkor ird meg, hogy mi tortent.

Jah, azt leirom megint, hogy tenyleg nagyon fontos, hogy delutan hasznald az ovutesztet, inkabb keso delutan es elotte par oran at igyekezz ne sokat inni, nem sokat pisilni jarni, mert viszonylag tomeny vizelet kell hozza.

2010. dec. 28. 09:28
 12/23 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, hogy így szorítasz nekem. Szerencsére még ma sincs semmi, csak a mellbimbóim szúrnak nagyon (még jó, hogy szivacsos melltartót hordok :-)). Mindenkép megírom, hogy mi is lesz ennek a vége, de még várok a teszttel pár napot.
2010. dec. 28. 17:21
 13/23 anonim ***** válasza:
várjuk jelentkezésedet...
2010. dec. 29. 23:41
 14/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még mindig nincs semmi, bár nagyon tünetem sincs. Holnap reggel tesztelek, akkor már 4 napos késéssel. Ha ma is csinálok egyet már kimutatná? Ha ma baba van akkor enyhe mensi görcsök az normális?
2010. dec. 30. 09:21
 15/23 anonim ***** válasza:

Korabbi valaszolo vagyok!

Az elso gyerekkel a mensi kesesenek elso napjan teszteltem. Raadasul delutan. En bator voltam, mert egyebkent pontosan a 28. nap reggelere megjott mindig a mensim, aznap nem, igy delutan teszteltem is es hatarozott pozitiv lett.

A masodik gyerekkel a nemvart mensi elotti napon teszteltem, de akkor azert korabban, mert akkor hasznaltunk ovutesztet es szinte biztosak voltunk, hogy sikerult a baba. Halvanyabb volt az eredmeny, de pozitiv.

Szoval ha egyebkent rendszeres ciklusaid vanna, nem szokott maskor kesni, akkor nyugodtan tesztelhetsz ma is.

2010. dec. 30. 09:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Az enyhe mensi görcs normális, de én várnék a holnap reggeli első vizeletig.
2010. dec. 30. 09:27
 17/23 anonim ***** válasza:

Es azt elfelejtettem, hogy enyhe, vagy akar erosebb gorcsok is normalisak lennenek korai terhessegnel, mert a meh mar ilyenkor elkezd valamennyire tagulni es foleg elso terhessegnel a meh izomzata meg feszes, szoval ezek a korai valtozasok lehetnek fajdalmasak.

En sohasem gorcsoltem mensi alatt, viszont amikor az elso babaval pozitiv lett a teszt, ra ket napra estenkent fajdogalt a hasam, sokaig azt hittem, hogy baj van, nagyon aggodtunk, mindig attol feltem, hogy meg fog jonni. De mondtak nekem is, hogy ez normalis, igy is lett.

2010. dec. 30. 09:30
 18/23 A kérdező kommentje:
Már nem bírtam ki és teszteltem egy negatívat :-( Ez annyira nagyon negatív hogy szerintem holnap se látszódna semmi. Egyébként pontos 28 napos ciklusaim vannak. viszont pár hónapja mensi előtt mindig egy hétig barnázok és csak 2 nap van mensi. Valahol olvastam, hogy ez valamelyik hormon hiányát jelenti ami nélkül nem lehet teherbe esni. Lehet ez van nálam is. Mennem kéne dokihoz.......
2010. dec. 30. 11:54
 19/23 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg próbáljam ki a barátcserjét hogy a progeszteron szintemet helyrerakja? Van vele tapasztalatotok?
2010. dec. 30. 12:11
 20/23 A kérdező kommentje:
Még csak most néztem meg milyen erősségű tesztet vettem. Hát nem vagyok normális... 25mlU/mL vagy annál nagyobb hcg koncentrációt mutat ki. Lehet ezért nem mutatja ki? Jaj biztassatok már :-)
2010. dec. 30. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!