Mégis van esélyem a babára?
A hormonos dolgokhoz nem ertek sajnos.
Arra van tipped, hogy mikor lehetett peteeresed? Mertha tobb, mint ket hete, akkor szerintem a 25-os tesztnek is mutatnia kellene a babat. Vegulis a 25-os nem gyenge, attol csak a 10es erzekenyebb, ha jol tudom.
BAr en azzal a jelenseggel is talalkoztam, hogy a 10es teszt nagyon gyengen volt pozitiv nekem, a clearblut (ami asszem 50es) viszont hatarozott pozitiv volt. Elvileg nem csak az erzekenyseg a lenyeg, hanem az is, hogy milyen minosegu, mekkora a vizeletfelvevo kepessege, stb.
Ha par nap mulva is negativ, akkor tenyleg beszelj a dokiddal, hogy milyen problemara tippel a ciklusoddal kapcsolatban, de en kiprobalnam azt az ovutesztet is, amit rendelnel, legalabb tudni fogod, hogy a peteeres rendben van-e.
A teakkal kapcsolatban nem tudok segiteni.
Szia!
Mizujs?
Tortent azota valami?
Helló!
Sajnos tegnap elkezdtem barnázni, úgyhogy a jövőhéten biztos megjön :-( De nem adjuk fel, ebben a hónapban megint nekivágunk, most már használok majd ovu tesztet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!