Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégis van esélyem a babára?

Mégis van esélyem a babára?

Figyelt kérdés
November 29-én jött meg. December17-én voltunk együtt védekezés nélkül, és holnapra nem várom. Valószínű lekéstük a pé-t, legalább is azt gondoltam. Most mégsincs semmi jele a mensinek. Pedig ilyenkor már fáj mindenem. Lehet, hogy a pé eltolódott? Lehet, hogy pont jókor voltunk együtt? Van ilyen?
2010. dec. 26. 15:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A hormonos dolgokhoz nem ertek sajnos.

Arra van tipped, hogy mikor lehetett peteeresed? Mertha tobb, mint ket hete, akkor szerintem a 25-os tesztnek is mutatnia kellene a babat. Vegulis a 25-os nem gyenge, attol csak a 10es erzekenyebb, ha jol tudom.

BAr en azzal a jelenseggel is talalkoztam, hogy a 10es teszt nagyon gyengen volt pozitiv nekem, a clearblut (ami asszem 50es) viszont hatarozott pozitiv volt. Elvileg nem csak az erzekenyseg a lenyeg, hanem az is, hogy milyen minosegu, mekkora a vizeletfelvevo kepessege, stb.

Ha par nap mulva is negativ, akkor tenyleg beszelj a dokiddal, hogy milyen problemara tippel a ciklusoddal kapcsolatban, de en kiprobalnam azt az ovutesztet is, amit rendelnel, legalabb tudni fogod, hogy a peteeres rendben van-e.

A teakkal kapcsolatban nem tudok segiteni.

2010. dec. 30. 13:32
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Mizujs?

Tortent azota valami?

2011. jan. 1. 13:14
 23/23 A kérdező kommentje:

Helló!

Sajnos tegnap elkezdtem barnázni, úgyhogy a jövőhéten biztos megjön :-( De nem adjuk fel, ebben a hónapban megint nekivágunk, most már használok majd ovu tesztet is.

2011. jan. 2. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!