Ha szakközépben vagyok 10-es és jövőre át szeretnék menni gimibe nyelvibe (9-be), akkor mennyivel van kevesebb esélyem, mint a most 8-osoknak?
Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 01:36
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve ilyenkor mit néznek? A 2 éve megírt központit? A 7. évvégi és a 8. félévi (vagy évvégi) bizit vagy 9. év végi és a 10. év végit? (addigra meglesz) Illetve szóbelire behívnak ilyenkor? Vagy ez hogy van? Illetve csak a fontosabb tantárgyakat nézik (magyar, matek, töri, angol) vagy mindet? A szakmai tárgyakat gondolom nem, vagy igen?
2015. márc. 31. 02:23
2/4 anonim válasza:
Ilyet nem lehet csinálni. Válthatsz iskolát, de ha te most tizedikes vagy akkor jövőre tizenegyedikes osztályba kerülnél. A jegyeidet fogják nézni, illetve néhány tárgyból esetleg kell majd vizsgát tenned, ha az új osztályodban már előrébb tartanak, vagy van olyan óra ami neked eddig nem volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez biztos? Mert nekem mintha barátnőm azt mondta volna, hogy egyik barátnője így váltott sulit, hogy asszem ő 10-es lett volna, de 9/ny-es lett. Meg nálunk volt tavaly (kilencedikben) egy lány, aki már kijárta a tizediket akkor egy másik suliban, csak szakmunkásképzőben, viszont közben rájött, hogy eki kell érettségi is, így átjött hozzánk. És újra kilencedikes lett ahelyett, hogy 11-es lett volna. Szerintem ez a nyelvi előkészítővel is mködik.
2015. márc. 31. 15:52
4/4 anonim válasza:
Kérdezd meg ofődet, biztosat úgyis ő fog tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!