Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek milyen budapesti...

Szerintetek milyen budapesti iskolába van esélyem átmenni?

Figyelt kérdés
10.-es vagyok és nem tetszik a suli, ahova járok. Általános felső tagozatában nem voltam annyira jó tanuló, nehéz volt a suli, kb. 3,6 volt az átlagom, a legrosszabb 3,3 körül, a legjobb pedig 3,8 körül volt. Most egy gyengébb suliba járok, itt jól tanulok, 4 egész felett van az átlagom, tavaly év végén 4,2 volt, de sokszor a szakmai dolgok húzzák le, tavaly például csak matekból voltam 4-esnél rosszabb és két szakmai tárgyból, amúgy 4-esem nagyrészt és néhány 5-ösöm volt. Szerintetek mely iskolákba érdemes átmenni, és hova van esélyem bekerülni? Most szakközépbe járok, a felvételim asszem 58 pontos lett, ha az még számít valamit. Köszi előre is!

2015. máj. 10. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg a szüleiddel, és kezdjetek el iskolákat nézni.

Ha találsz szimpatikus sulit, fel kell hívni, és bemenni elbeszélgetésre, ahol kiderül, felvesznek-e.

Mi hiába írunk neked iskolákat, ha nem tudjuk, milyet akarsz

2015. máj. 11. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Than Karcsi:D
2015. máj. 11. 16:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ első!
2015. máj. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!