Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasság elott nem akarom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság elott nem akarom elveszteni. Vannak még olyan fiúk akik szintén várni szeretnének, vagy egy kapcsolat már csak a szexen tud "megalapozódni"? 16/l

Figyelt kérdés

2016. szept. 14. 17:46
1 2
 1/11 zsombor1969 ***** válasza:
Vannak. Egyéb kérdés? :)
2016. szept. 14. 17:47
 2/11 A kérdező kommentje:
És ha vannak, akkor mennyire megy nekik konnyen a párkeresés? Elfogadják, hogy nem akarja elveszteni?
2016. szept. 14. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Esetleg. De nehezen fogsz olyan fiút találni, aki várna, csak azért, hogy a végén esetleg kidobjad. És akkor elbaszott elég hosszú szexmentes részt az életéből egy rosszul funkcionáló prostira. Meg ráadásul sok fiú karriert építene, meg tanulna, aztán házasodna.

Persze nem minősítésként írtam ezt, csak ismertem egy ilyen csajt, ő volt az első, aki megcsalt

2016. szept. 14. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Vannak.:) Ismerek párat...

Nekem is ez volt a "nagy" bajom, aztán rájöttem, hogyha valakinek én leszek az igazi...az vagy megerőszakol, vagy elfogadja.

2016. szept. 14. 17:57
 5/11 anonim válasza:
Én se azért vagyok benne egy kapcsolatba,és igen nehéz párt találni.
2016. szept. 14. 17:57
 6/11 A kérdező kommentje:
ja és még valami. miért nem akarjátok elveszteni?
2016. szept. 14. 18:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez a bibliában van így, és ha jobban megnézed több helyen is ír erről, hogy a maszturbáció is bűn, bár sokan ezen azért vitáznak, de ha megnézed úgy írja hogy nagyjából házasság után is csak ha kihordod a gyereket akkor lehet, valamint néhány helyen olvasható hogy ha rá gondolsz már az is bűn.. Ha vallási okok miatt csinálod akkor így kell betartanod, ha meg nem, akkor nem látom értelmét.. Személyes véleményem az, hogyha összeakarsz házasodni valakivel jobb ha előtte mind lelkileg és testileg kiismered..
2016. szept. 14. 18:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálad mit jelent ez a nem elveszíteni tényleg semmi vagy csak a behatolások nem? Amugy van az a lány akiért egy férfi várna én sajnos nem a legjobbal jöttem össze pedig ugy terveztem h ő lesz az egyetlen az életem a mindenem de sajnos még a felszinen se ismertem meg h milyen és szakítás lett a vége. Nagyon félre ismertem.... Manapság már sajnos nem ugy megy mint régen h gyerekszerelem házasság és együtt halnak meg. Az emberek tulságosan is sok emberrel találkoznak ismernek és főleg magukra gondolnak. Keresheted te azt a férfit aki vár rád de ameddig nem vagytok együtt párszor nem ismerheted meg teljesen nem tudhatod h azon a területen is minden klappol e. És azért egy házasság rendsen azért sok sok sok évig tartana és ha nem müködik a ki nem probált terület valamelyikötök megfog gyengül is már vége is mindennek. Dicséretes és szép hogy tartogatod magad a férjednek ha rendeyet fogsz ki valószinüleg ő is nagyra fog becsülni és tartani ezért.
2016. szept. 14. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Legyen bármilyen oka, hogy nem akarsz házasság előtt szexelni. De egy kapcsolat fontos lépcsője a szex, ha az nem működik, akkor a kapcsolat sem fog, hisz fontos, hogy nőnek érezd magad minden téren, és hogy tudsz valakihez hozzámenni, ha azt sem tudod, hogy milyen az ágyban...

Ettől függetlenül biztos van pár ilyen fiú, de nem hiszem, hogy jó dolog lehet belőle hosszútávon.

2016. szept. 14. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Mikor akarod kimondani az igent? Ha eljött a pillanat előtte szólj úgy 1-2 hónappal.. Esetleg fél évvel, hogy kicsit jobban megismerjük egymást.

Viccet félretéve!!! 16 évesen ráérsz még ezen gondolkodni, és kapkodnod sem kell. De hacsak nincsenek vallási vagy családi elvárások, akkor felejtsd el a "nászéjszaka az első szex" dolgot, mivel piszok könnyen fogsz csalódni, másrészről ha nincs értelme miért tagadnád meg magadtól azt ami jár neked? Mérlegelj. Döntsd el, mi a fontosabb, az hogy valami felsőbb indíttatás sugallatára vársz, még ha nem is kötelező, vgy élvezed az életet és a begyűjtött tapasztalatok alapján pontosabban és biztosabban fogod tudni ki az aki kell neked.

Nem kell ezt a szüzesség témát annyira körbemisztifikálni. Fontos, nem fontos, de manapság nincs életbevágó jeletősége, ha valaki szeret valakit. Úgy 200 éve nem égettek meg máglyán leányt, mert az derült ki, hogy már nem szűz az első házassságötésekor.

2016. szept. 15. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!