Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy ne a lány küzdjön a fiúért?
Több lánytól is megkaptam már hogy a fiút aki tetszik "elveszi tőlem"(nem vagyunk együtt)az XY, miért nem küzdök érte?
Csak én gondolom hogy nem nekem kell küzdeni érte?
Drága annyi kérdés van erre vonatkozólag itt
Ha nem jelzed neki hogy akarsz tőle valamit nem fogja kitalálni
És mi ez a küzdelem? Lovagi tornán kell részt venni?
Első,te is tudod mit jelent "a küzdés"és hogy nem a lovagi tornát...
Másodiknak köszi a választ. :)
Én meg azt mondom, hogy nem küzdeni kell, hanem szeretni.
Beleértve azt, hogy mindkét fél mutassa ki az érzéseit. Ha te csak állsz, mint szamár a hegyen, teljesen érthető, ha olyannak fog inkább összejönni, akiben látja az érdeklődést.
Hülyeség. csak a srác teperhet a csajért? Hagyjuk már. Ha a férfi mondja kategorikusan, pl hogy "a nő helye a konyhában van" akkor a nők felhördülnek, hogy mocskos "hímsoviniszta". De az természetes, hogy a csak srác küzdjön a lányért? Ha bejön a csajnak, ugyanúgy rányomulhat, illetve ha már együtt vannak, és összezördülés volt, ugyanúgy a lány is kezdeményezheti a békülést, stb stb, sorolhatnám.
A kérdésed végére a válasz: jó lenne ha csak te (pontosabban te se) gondolnád így. Nettó baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!