Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy ne a lány küzdjön a fiúért?
Figyelt kérdés
Több lánytól is megkaptam már hogy a fiút aki tetszik "elveszi tőlem"(nem vagyunk együtt)az XY, miért nem küzdök érte?
Csak én gondolom hogy nem nekem kell küzdeni érte?
2016. szept. 13. 19:36
11/11 anonim válasza:
13 éves korom óta mindig volt fiúm. Természetesen nem történt meg "minden" félig gyerekként, az első három csak amolyan gyerekszerelem volt.:-) A büdös életben nem "küzdöttem" egy pasiért se, pedig nem voltam/vagyok szupermodell, csak egy átlagosan csinos lány, de mindig jól megtaláltam a hangot a fiúkkal, jobban szeretek velük beszélgetni, hülyéskedni, mint lánytársasággal. Ha nem mer közeledni a srác még úgy sem, hogy adsz neki jeleket, akkor így járt, van más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!