Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknak az ilyen pasik nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak az ilyen pasik nem kellenek már?

Figyelt kérdés

3 hónapja lett vége a 9 hónapig tartó kapcsolatomnak. Mindennél jobban szerelmes voltam a lányba, és mindent meg is tettem volna érte, de sajnos végletben kiderült csak kihasznált ami után még bűntudata sem volt. Nagyon elszomorodtam, de végül lassacskán kihevertem a dolgokat. A lány mindent amit szeretett volna megkapott tőlem. Sosem voltam egy kőbunkó paraszt és nem is szeretnék az lenni. Igaz érzékenyebb típus vagyok, őszintén el is tudtam sírni magam miatta a végén. Szóval a lényeg, ahogy a lány ismerőseimet elnézem, vagy azokat akikkel így futva beszélgetek valamennyit, mindneki elzárkózik a magam fajtától. A humoromat sokan dicsérték már, meg is tudtam sokszor sok lányt nevettetni, de valahogy azt érzékeltem, hogy nincs szükségük egy olyan fiúra, aki minden délután amint van ideje rohan a lányhoz, hogy vele legyen, hogy mindig megölelje, odabújjon hozzá, meg hogy figyelmesen meghallgassa mindazt ami vele aznap történt hasonlók. Az előző barátnőm miatt minden reggel 1 órával hamarabb keltem, hogy elmenjek hozzá, és lekísérjem a suliba, majdnem minden hétvégén elvittem ebédelni, ha beteg volt suliból futottam a városba csokiért meg virágért, aztán persze hozzá amilyen gyorsan csak tudtam. Ez volt eleinte. A vége felé már ott tartottunk h heti 2 szer vittem virágot, csokit, odabújtam hozzá délutánonként, hogy aludhasson ha fáradt, meg hasonlók, de ő végül mégis a keményebb alfahím csávóhoz pártolt.

Én rontottam el ?

2016. szept. 12. 23:00
1 2
 11/19 anonim válasza:
87%
Kar, hogy csak 17 vagy es kulfoldi:)
2016. szept. 13. 04:19
 12/19 anonim válasza:

En egy dogosnek tartott no vagyok es so alfa szokott megkornyekezni. De en mar regota nem birom s bunko vagy alfa pasikat. Nekem nagyon tetszik az ilyen kedves hozzaallas . Bar en idosebb vagyok Nalad. Voltam sokat szingli, mert csak alfak probalkoztak, de inkabb egyedul maradtam. Mindig irigyelve neztem, h milyen kedves es kapcsolatcentrikus pasik vannsk.

N

2016. szept. 13. 06:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2016. szept. 13. 06:25
 14/19 Magamsemtudom válasza:
100%
Istenem!! Hol vannak ilyen pasik?? Pont erre vágynék én is... Csúcs vagy... Ne változz meg!!!! Elolvadnék ha valaki hozzám bújna... Ez gyönyörű.
2016. szept. 13. 11:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Az itt a baj, hogy bár többnyire téged elismerő komment érkezik, a valóságban ez nem így van. Valaki előttem írta, hogy túl sok volt ez a lánynak, hogy mindig rajta "lógtál". Maradj valamilyen szinten titokzatos, önálló, ne tőle függj, mert egy idő már azt csinál veled, úgy manipulál téged, ahogy akar. Legyél a magad ura, férfias, ne függj másoktól, mert rosszul jössz ki belőle. Ezzel a matek házival meg csak szimplán hagyj fel, nem is értékeli az illető. Remélem segítettem!

18F

2016. szept. 13. 12:08
 16/19 anonim ***** válasza:
egy idő után*
2016. szept. 13. 12:08
 17/19 A kérdező kommentje:

14 es válaszoló: Köszönöm szépen! :)

15 ös válaszoló: Neked is köszönöm a tippeket, sajnos igazad lehet, meg van is a dologgal kapcsolatban, ha egyszer megint odakerül a sor megpróbálom visszább fogni magam. :)

2016. szept. 14. 08:57
 18/19 anonim válasza:
De kár, hogy külföldön élsz :( nekem is volt egy rossz párkapcsolatom, találkoztam egy hasonló fiúval mint te de neki már van barátnője :( remélem meg fogja becsülni a barátnője, és te is találsz egy rendes lányt mert ritka az ilyen fiú :)
2017. jan. 26. 17:49
 19/19 anonim válasza:

Mindent elrontottál.

Azért a csaj legalább higgye már hogy van saját életed nem pedig csak ő utána futsz hanem van legalább valami hobbid.

Túlzott kedvesség rámenősség ijesztő lehet nem utolsó sorba alap érzetet kelt benne hogy nem vagy elég jó hozzá ezért ragaszkodsz annyira és keresed kegyeit.

Alfahímnek kell lenni alapszabály-> nők tudatalatt vonzódnak jobban ehez nem logikusan. Génekbe van megírva.

Bocs ezt kell írnom de ez az igazság.

2019. máj. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!