Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl normális és rendes srácok miért nem kellenek a lányoknak?
A női gondolkodást sose akard megérteni....
Mindig az a jó nekik,ami számukra megalázó,rossz...p
Ha vki rendes az unalmas nekik
Milyen az a túl normális?
Valahogy ezalatt a tipikus stréber jófiúkat tudom elképzelni, akik 30 évesen még anyucinál laknak és egy poharat nem bírnak arrébb tenni, nincsenek hobbijaik meg magánéletük se, csak siránkoznak hogy az élet szar és nekik nem jut nő.
Amúgy nem ismerek egy olyan nőt sem a környezetemben, akinek börtönviselt lenne a párja. A férjem mérnök, az egyik karja, lába és a háta tele van tetoválva, akkor most ő bűnöző meg rosszfiú a szemedben, vagy hogy is van ez? Sőt képzeld, még piercingjei is vannak, és a haja is hosszú. Maga a sátán, mi? :D
Kezdem azt érezni, hogy valóban kéne egy német autót vennem és pár tetoválást csináltatnom.
Nőne persze már nem fogok, szóval csehovi elvágyódással a szemeimben fogok tekinteni a magasan lévő polcokon álló könyvekre...
Milyen az a "túl nomrális" és "rendes" a te értelmezésedben? Én az ilyenekre bukom, illetve akik ilyennek tűnnek, csak utána nem keresnek és hasonlók, ami a rendes és normális definíciójába már nekem nem fér bele... Inkább akkor már ne legyen rendes eleinte sem, legalább tudom mire számíthatok.
Ha meg azt érted ez alatt, hogy semmi élet nincs benne, a saját kis burkában él és sír, hogy nem kell senkinek, akkor nyilván a nulla vonzereje miatt nem veszik észre a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!