Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl normális és rendes srácok miért nem kellenek a lányoknak?
Most ne haragudj, de akkor keress egy helyes fiút... Erre, már tényleg nem tudok mit mondani, semmit nem értettél meg abból, amit mondtam.
"A női nem a legszánalmasabb."
Ez után a kijelentés után, te egy rendes, normális srácnak tartod magad? (...)
Megkeseredett vagy, irigy, talán még depressziós is, és ahogy látom, a gondolkodás sem az erősséged, mert kb 50 sorban kifejtettem, hogy mire figyelj, mi az amin változtatnod kellene. Én itt befejeztem, mert ez reménytelen.
"tényleg a nőinem legszánalmasabb"
"A túl normális és rendes srácok miért nem kellenek a lányoknak?"
Nem tudom, de neked mi közöd a normális, rendes srácokhoz? Egy bunkó, köpedék, primitív stílusod van, az elméletedből kiindulva téged biztos imádnak a nők. :)
Utolsó, szerintem alapvetően neked is a hozzáállásod problémás. Értem én, hogy belefárad az ember egy idő után, hogy a sok próbálkozásnak nincs eredménye, de szerintem pont a "küzdés", ahogy írtad, azt nem szabad erőltetni. Ha küzdésnek éled meg ezt az egészet, az maga a probléma gyökére.
Személyes jó barátom van, aki szintén nagyon átlagon aluli külsejű férfi. Viszont a barátnője is az... Együtt vannak két éve, most épp gyereket terveznek. Erre nem gondoltál? Azt gondolod, nincs olyan nő, aki abban a cipőben jár, mint te? Nagyon sok van, és tuti van közte olyan, akinek kellennél. Neked nehezebben jön, ennyi.
De próbálj kicsit pozitívabb lenni. Nem azt mondom, hogy most hipp-hopp egyik napról a másikra változzon meg a gondolkodásmódod, de legalább dolgozz rajta, mert hidd el, a kisugárzásodon megérzik a nők, hogy valami nem stimmel, és ennek semmi köze a külsődhöz.
ma 14:45
Én is tapasztaltam már ezt,tudom miröl beszélsz.
ma 15:50
"a kisugárzásodon megérzik a nők"
Okos férfi tudja hogy 100% ban a külső számít nekik.
Ha ronda vagy akkor megkapod a megfoghatatlan “rossz a kisugárzásod“ meg “nincs kémia“ dumákat. Érdekes módon ha szép vagy akkor mindkettő nagyon jó lesz... Ronda férfi haljon meg egyedül, nekik alanyi jogon jár a szépfiú.
A kisugárzásnak nevezett valami,és a külső egymástól 100%-osan függő dolgok... Mivel ha helyesnek születsz,akkor ugrálni fognak utánad a nők,tehát boldog leszel,örülsz magadnak stb.,és ezáltal pozitívabb leszel,és máris jó lesz a kisugárzásod.
Ha pedig nem születtél helyesnek,akkor visszautasítanak,kinevetnek,megaláznak a nők, és bizony ez rossz lesz neked,elmegy a kedved előbb-utóbb az egésztől,és ezáltal a kisugárzás is rosszabb lesz...
Mindennek az alapja tehát az,hogy milyennek születsz.Amit ugye meg sem tudsz választani,tehát az egész életed ezen múlik,hogy milyennek születtél.
24/F
"Ha ronda vagy akkor megkapod a megfoghatatlan “rossz a kisugárzásod“ meg “nincs kémia“ dumákat. Érdekes módon ha szép vagy akkor mindkettő nagyon jó lesz... Ronda férfi haljon meg egyedül, nekik alanyi jogon jár a szépfiú."
Ez sajnos pontosan igy van! Nincs itt szó semmiféle kémiáról, ha a neten egy kép alapján eldöntik a nők, kellek e vagy sem, annak pl mi köze a kémiához?... Legalább a hazudozásban ügyesebbek lehetnének a nők, de úgy látszik, még az sem megy nekik.
" ha a neten egy kép alapján eldöntik a nők, kellek e vagy sem"
És mi lenne, ha nem neten, hanem élőben ismerkednél???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!