Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes lányoknak miért nem jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes lányoknak miért nem jár az, hogy normális kapcsolatuk legyen? Miért nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Mert buták ikszdé xd
2015. jan. 5. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem kellesz. :D
2015. jan. 5. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

az nem jár, hanem jut.

sok oka lehet.

2015. jan. 5. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Előfordul, hogy egyes lányoknak ugyanúgy magasak az elvárásaik, mint egyes fiúnak.
2015. jan. 5. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
egyénenként más oka lehet,soroljuk fel?
 6/10 anonim ***** válasza:
mesélj magadról akár Privibe aztán megmondom
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem jár semmi.
2015. jan. 5. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is említették senkinek nem jár ilyesmi alanyi jogon, csak ha tesz érte akkor kiérdemelheti.

Hogy téged miért nem akarnak azt nyilván mi nem fogjuk tudni. De mondok pár példát. Van 2 csinos barátnőm, mindketten emiatt panaszkodnak, mint te csak sajna másokban keresik a hibát nem magukban: egyiknek túl magasak a külső elvárásai, másik meg tipikus antiszoc, bár nem vallja be, de az, semmi programban nincs benne, otthon ül, nyilván otthon nem is fog bepasizni....

A lényeg, ülj le szépen, nézz magadba és ki fog derülni mi a probléma veled, de ne másokat hibáztass és semmiképpen ne várj el semmit.

20/L

2015. jan. 5. 22:45
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
A legszebb az volt, amikor valaki ugyanígy panaszkodott, aztán kiderült, hogy sokan szeretnének ismerkedni vele, de azok nem tetszenek neki. Azok voltak a "senkik".
2015. jan. 6. 00:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatért tenni is kell, mondjuk így is vannak magányosak.

Én pl. nem tudom az ismerőseimet programokra összeszervezni, és nekem már fiatalabb koromban is többet jelentett a szórakozás a disconál, csak akkori ismerősi körömet más nem érdekelte, aztán ezt meguntam, és elkezdtem egyedül eljárogatni, akár a városba sétálni, akár utazni, vagy tömegrendezvényre. Képzeld, ez sem segített, ugyan lettek más barátaim, de őket is nehéz összerántani, bár szívesen beszélgetnek velem. A külsőmmel is törődök, nem vagyok antiszoc, bár sokan rúgtak már belém, így nem oldódok fel azonnal egy új közegben. Van egy ismerősöm, aki énekel, könnyűzenei műfajban egy partyzenekarban, gyakran lépnek fel, sokat jár el, társaságban mozog rendszeresen, idősebb nálam néhány évvel, jó nő, tehát még lehetnének is nagyok az igényei, de azért nem egy beképzelt hólyag, és mégis egyedül van ő is.

2015. jan. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!