Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl normális és rendes srácok miért nem kellenek a lányoknak?
Kedves 9-es, írhattam volna magamról is, de tudtommal a kérdés a normális/lecsúszott férfiakról szólt. Így sok értelme nem lett volna magamról írni, hiszen nő vagyok :)
De köszönöm szépen a kedves szavaidat.
Legközelebb kötekedés helyett inkább nézz tükörbe, és gondold végig neked miért ilyen rossz az életed, hogy mások boldogságának kritizálása az egyetlen örömöd.
Na galamb saci barátom szerinted miért lettél lepontozva?
1. Azért mert általánosítasz - vannak szubmisszív nők is, de ez nem a női nem jellemzője általánosságban...
2. Mert primitív vagy, és a szubmisszív beállítást kevered a mazochizmussal
3. Mert minden kérdéshez visszamaradott, nőgyűlölő kommenteket írsz,és még büszke is vagy rá.
Szerintem itt más baj lesz. A párom nekem speciel pont azért tetszett meg, mert olyan "jó". Mármint, első ránézésre tudod, hogy mire számíthatsz tőle, és ezek mind pozitív dolgok.
Ahogy észrevettem, az ilyen börtönviselt tetkós rosszfiúkkal jellemzően a roma népesség asszonyai vagy a nagyon IQ-hiányos, ámde szép lánykák járogatnak. Szerintem próbálj meg a megszokott környezetedből kilépni, és akkor nem lesz probléma, hogy normális és rendes vagy.
Sándor. Mit vártál, mikor direkt provokálod a népet? Tudtad te, hogy ezzel a válasszal lepontoznak. A százalékod alapján már igazán illene ezen nem meglepődnöd. Egyébként, aki ebbe a kategóriába ír az mind tudhatja. Itt édes mindegy mit írsz, melyik oldalon állsz, ha nő vagy és vannak értékeid,elvárásod, a sértődött kikosarazott férfiak pontoznak le. Ha férfi vagy és megbántottak ezért az összes nőt gyalázod burkolt kérdés formájában, akkor a jó érzetű nők pontoznak le, ha pedig egyik kategóriába se tartozol, akkor meg sem nyitod ezt a kérdést vagy nem válaszolsz, ha mégis akkor a kérdező pontoz majd le, mert nem neki tetszőt válaszolsz.. :)
Ui, nem értem a nők miért nem érik be azzal, ha valaki kedves és normális. Hát max ha szeretkezésre kerül a sor sötétbe csinálják és az feledteti, hogy a másik egyáltalán nem vonzza. Arról meg, hogy közös hobbijuk, érdeklődési körük legyen nem is beszélve, hát kell a fenének, minek szórakozzon külön-külön a párjától. Undorító, hogy mi nők nem érjük be azzal, hogy valaki kedves és normális. Ekkora elvárásokkal, mint, hogy tetszen külsőre, legyen közös érdeklődési körünk, már nem is értem mit csodálkozunk, hogy egyedül vagyunk. Most tehát mindenki írjon rá a kérdezőre azonnal. Kivéve aki olyan, mint én mert mi jobb, ha beletörődünk a hatalmas elvárásainkkal, hogy egyedül maradunk :D
Szerintem lenézitek a nőket.
Egy rakás jó fej csajt ismerek, csak hát valóban, akinek normálisak az igényei, azok biza mind foglaltak és csak igen rövid ideig szoktak szabadon maradni...
Azt ne mondjátok nekem, hogy nem láttatok még normális, jófej srácokat normális, jófej csajjal együtt járni.
Szerintem mindannyian láttatok már, csak gyorsan el is felejtettétek, mert akkor már nem csak negatív példa lenne a szemetek előtt és nem lenne mi miatt szidni a nőket. (Bár tuti, akkor is találnátok valamit, mint a kedves kérdező is, hogy a nők a bűn eredendő forrása.)
A saját sikertelenségeteket nem kell ám mindig a nőkre fogni. Persze, tudom, hogy egyszerűbb, de sajnálatból egy nő sem fog veletek összejönni, de még csak szexelni sem. Képzeljétek magatokat egy nő helyébe: ti járnátok megkeseredett, nőgyűlölő emberrel, aki folyton csak a hibát látná bennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!