Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk, akik szerint a lányoknak a bunkók kellenek, miért hiszik magukat tökéletesnek?
Az lehet, hogy ők nem bunkók, de az nem azt jelenti, hogy tökéletesek.
Elhiszem, hogy a lányt nem csalnák meg, kedvesek lennének vele, de ez nem elég.
Sokan nem azért nem találnak maguknak nőt, mert nem bunkók, hanem mert igénytelenek (nem rondák, igénytelenek), a gépet nyomják ismerkedés helyett, túl introvertáltak és nem próbálkoznak (eléggé).
Amúgy egy nőt ezerféleképpen meg lehet bántani. A helyes macsó megcsalja, a kevésbé helyes pedig nem követhet el semmilyen hibát? Dehogynem.
Inkább az ilyen fiúk változtassanak magukon vagy a viselkedésükön, és akkor lehet kapcsolatuk, sőt, a lányok nem is fognak mellettük macsóra vágyni.
Ezek a férfiak csak irigykednek, és sajnáltatják magukat, és rendszert haragra lobbannak, ha a bunkó férfiakról van szó, mert nem bírják elviselni, hogy a nők nem nekik teszik szét a lábukat. Utálják még a gondolatot is, hogy amit ők kedvességgel nem tudnak elérni, azt más pasas eléri bunkósággal, csipkelődéssel, nagyképűséggel.
Igazából ezek a tipikus "kedves pasik" igazi hisztis ringyók, így nem is kell csodálkozni, hogy nő nélkül vannak.
Miért vagy ocsmány, kettes? Csúnya az arcbőröd? Kövér vagy? Van mindkettőre megoldás. :)
Amúgy nekem az alacsony fiúk is tetszenek, mert én is alacsony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!