Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak miért inkább a bunkó, műveletlen, agresszív, iszákos, sötét pasik kellenek, mint a normális, előzékeny, visszafogottabb, egészséges értékrendű férfiak?
A ritka kivetel vagyok! A bunkokat elhajtom. Eljenek az elozekeny, kedves, visszafogott fefiak!
N
Én senkit nem ismerek, akinek ilyen pasi kellene.
Mi ez az általánosítás? Nem jössz be a csajoknak és besérültél? Miért vagy ilyen?
A mai lányoknak miért inkább a bunkó, műveletlen, agresszív, iszákos, sötét pasik kellenek, mint a normális, előzékeny, visszafogottabb, egészséges értékrendű férfiak?
annyira szánalmasak ezek az ostoba és abszolút téves általánosítások!
nyilván kudarcos a magánéleted, nyilván okkal az, és akkor gyártasz mögé ideológiát, hogy te vagy a jó fiú, és a gonosz csajok pont az ellentétedet részesítik előnyben.
hülyeség!
a legtöbb nő az intelligens, megbízható, érzékeny, becsületes, figyelmes, izgalmas, humoros srácokat kedveli.
N (34)
előttem szóló: nem feltétlenül, mi nők vagyunk a hibásak, ha neked nem jön össze egy kapcsolat.
talán nem vagy olyan, ami a felsorolásomban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!