Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányoknak miért inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak miért inkább a bunkó, műveletlen, agresszív, iszákos, sötét pasik kellenek, mint a normális, előzékeny, visszafogottabb, egészséges értékrendű férfiak?

Figyelt kérdés
Tisztelet a ritka kivételnek persze.
2016. aug. 2. 14:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Bunkó, agresszív, iszákos, sötét partner azoknak kell, akik:

- szintén azok

- mazochisták

- nincs önbecsülésük

Műveletlenek általában egymásra találnak, ebben az esetben az ellentét felőrli a kapcsolatot még akkor is, ha az elején jó kalandnak tűnt, ha a műveletlenebb fél nem akar fejlődni.

No és te milyen vagy? Mert szerintem nem a hozzád illők között keresgélsz.

2016. aug. 2. 19:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsit alá választottál. Nem jófajta finom nők között keresgélsz. :)
2016. aug. 2. 19:14
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, miért nem olvassátok végig a szó szerint ugyanilyen kérdéseket?
2016. aug. 2. 21:33
 24/25 anonim ***** válasza:
88%
Kerdezo,gondolom egy ronda gyoker vagy,aki felvan haborodva,hogy nem kell senkinek es hamarosan lemeszarol egy csomo embert
2016. aug. 12. 06:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem mindkét oldalt. Nem tartozok a kezdeményezős nők körébe, de bárkivel elbeszélgetek, aki leszólít. Ha valamiért nem szimpatikus az adott személy, akkor elmagyarázom az okát és nincs harag egyikünk részéről sem. Viszont ha nem érti meg és hibáztat engem, amiért nem tetszik, akkor belecsúszik a bunkó kategóriába akkor is, ha jól indult a beszélgetés. Szerintem a pasiknak nehezebb a társkeresés olyan szempontból, hogy hagyományosan ők adják a löketet, ami alapján elindul az ismerkedés (kivétel persze van), így többször is utasítják el őket. A kérdésre visszatérve sok esetben tapasztaltam, hogy a lányok próbálják "megjavítani" ezekt a fiúkat, elérni velük egy tipikus rosszfiús tini fanfic románcot. Vagy az én esetemben, egy srác bunkó és részegen tényleg nagyon durva tud lenni...másokkal. Velem pedig teljesen az ellentéte, ami miatt tény, hogy elkezdett érdekelni. Viszont annyi eszem van, hogy nem állok le vele.
2016. szept. 10. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!