Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még van remény arra, hogy legyen köztünk valami?
Bekerültem egy új iskolába, és megtetszett egy fiú, nagyon. Csak van pár probléma :D
Az én családom ismeri az övét, és az én szüleim túl egoistának tartják őket, és gondolom a túloldalról sincs valami nagy szimpátia.
A másik az, hogy tegnap a bizonyos személy ideadta a telefonját, és pont felugrott egy régebben a suliba járó lány neve szivecskékkel és profilképe, meg egy üzenet amibe egy szivet küldött (?). Most nem tudom, hogy járnak-e, mivel a messengerben ezeket be lehet állítani magunknak is, szóval lehet hogy a lány csak így random megcsinálta magának így, és közben közük sincs egymáshoz, de lehet, hogy pont a fordítottja.. Szerintetek?:)
a srác is tudja, hogy a 2 család nem igazán birja egymást?
hogy-hogy megkaptad a telefonját? :D
a lányt csak akkor tudhatod meg, ha mondjuk kicsit utánanézel a képeinek, hogy a csajjal rakott-e fel közös képet instagramra vagy fb-ra
mert gondlom rákérdezni nem akarsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!