Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még van remény arra, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még van remény arra, hogy legyen köztünk valami?

Figyelt kérdés

Bekerültem egy új iskolába, és megtetszett egy fiú, nagyon. Csak van pár probléma :D

Az én családom ismeri az övét, és az én szüleim túl egoistának tartják őket, és gondolom a túloldalról sincs valami nagy szimpátia.

A másik az, hogy tegnap a bizonyos személy ideadta a telefonját, és pont felugrott egy régebben a suliba járó lány neve szivecskékkel és profilképe, meg egy üzenet amibe egy szivet küldött (?). Most nem tudom, hogy járnak-e, mivel a messengerben ezeket be lehet állítani magunknak is, szóval lehet hogy a lány csak így random megcsinálta magának így, és közben közük sincs egymáshoz, de lehet, hogy pont a fordítottja.. Szerintetek?:)

2016. szept. 7. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

a srác is tudja, hogy a 2 család nem igazán birja egymást?

hogy-hogy megkaptad a telefonját? :D

a lányt csak akkor tudhatod meg, ha mondjuk kicsit utánanézel a képeinek, hogy a csajjal rakott-e fel közös képet instagramra vagy fb-ra

mert gondlom rákérdezni nem akarsz?!

2016. szept. 7. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:
#1: hát, azt nem tudom, velem eddig teljesen normálisan viselkedett. A telefonját azért adta ide, mert mutatott rajta valamit, és akkor láttam. A csajt már kb. lenyomoztam 😂😂, de nem is lájkolják egymás képeit, közös képeket meg egyátalán nem láttam.
2016. szept. 7. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!