Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem egy lány iránt, tehetek valamit azért hogy legyen remény, azaz legyen köztünk szerelem?
A helyzet a következő van egy lány nagyon jól ismerjük egymást, naponta órákat beszélgetünk igaz csak MSN-en, de persze beszéltünk már élőben is és ott se volt semmi gond, ő is elmondta hogy szeret velem beszélgetni magától! nem kellet kihúzni belőle :) szóval nem egyoldalú a dolog :), igaz most van túl egy szerelmi csalódáson :( és mintha egy kicsit jobban keresné a társaságom mint előtte :) én 1x-er már felvetettem a járás dolgot (sajnos az időzítés rossz volt) akkor azt mondta hogy barátság én ezt tiszteletben tartom "előtte" (ugye msn van) visszafogom magam de közben érzem hogy szeretnék vele lenni. Sajnos nem igazán tudom mik az ő érzései, volt már köztünk 1-2 kisebb, nagyobb vita de ettől ugyanúgy beszélünk tovább.
Szóval a lényeg hogy szeretnék vele lenni.
(én)18/f (ő)15/l
NEM ÉRDEKEL SEMMI MÁS "HÜLYESÉG"!!!! TANÁCSOT KÉREK
KÖSZÖNÖM :)
Ha most van túl egy csalódáson akkor kicsit pihentesd a témát. Légy mellette, segíts neki felejteni, aztán ha készen áll egy kapcsolatra és téged választ akkor úgy is együtt lesztek. Ha nem meg nem
Ennyi
2 megoldás van.
a) nem tehetsz semmit, mert már barát lettél, azt meg nem szabad elkövetni, ha akarsz tőle valamit
b) megszakítasz vele minden kapcsolatot pár hétre, hónapra.
nekem is ismerős.. bár én azt mondom hogy még egy 3-4 hónapig próbálkozz ha semmi szard le kerüld el mert a végén csak lelkiszemetesláda leszel.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!