Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reménytelen szerelem egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelem egy lány iránt, tehetek valamit azért hogy legyen remény, azaz legyen köztünk szerelem?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő van egy lány nagyon jól ismerjük egymást, naponta órákat beszélgetünk igaz csak MSN-en, de persze beszéltünk már élőben is és ott se volt semmi gond, ő is elmondta hogy szeret velem beszélgetni magától! nem kellet kihúzni belőle :) szóval nem egyoldalú a dolog :), igaz most van túl egy szerelmi csalódáson :( és mintha egy kicsit jobban keresné a társaságom mint előtte :) én 1x-er már felvetettem a járás dolgot (sajnos az időzítés rossz volt) akkor azt mondta hogy barátság én ezt tiszteletben tartom "előtte" (ugye msn van) visszafogom magam de közben érzem hogy szeretnék vele lenni. Sajnos nem igazán tudom mik az ő érzései, volt már köztünk 1-2 kisebb, nagyobb vita de ettől ugyanúgy beszélünk tovább.

Szóval a lényeg hogy szeretnék vele lenni.

(én)18/f (ő)15/l

NEM ÉRDEKEL SEMMI MÁS "HÜLYESÉG"!!!! TANÁCSOT KÉREK

KÖSZÖNÖM :)

2010. júl. 2. 00:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Ha egyszer azt mondta, hogy barátság, akkor már beskatulyázott téged, innen nehéz lesz kitörni, és nem biztos hogy megéri.
2010. júl. 2. 00:26
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha most van túl egy csalódáson akkor kicsit pihentesd a témát. Légy mellette, segíts neki felejteni, aztán ha készen áll egy kapcsolatra és téged választ akkor úgy is együtt lesztek. Ha nem meg nem

Ennyi

2010. júl. 2. 00:29
 3/12 anonim ***** válasza:

2 megoldás van.

a) nem tehetsz semmit, mert már barát lettél, azt meg nem szabad elkövetni, ha akarsz tőle valamit

b) megszakítasz vele minden kapcsolatot pár hétre, hónapra.

2010. júl. 2. 00:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy szeret beszélgetni veled, még nem jelent szerelmet vagy vonzalmat.
2010. júl. 2. 00:37
 5/12 anonim ***** válasza:
ahhh...ez olyan ismerős...
2010. júl. 2. 01:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még lehet belőle valami csak várj egy kicsit.
2010. júl. 2. 07:04
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem is ismerős.. bár én azt mondom hogy még egy 3-4 hónapig próbálkozz ha semmi szard le kerüld el mert a végén csak lelkiszemetesláda leszel.

18/F

2010. júl. 2. 08:12
 8/12 A kérdező kommentje:
de barátként is nagyon szeretem :)
2010. júl. 2. 21:26
 9/12 A kérdező kommentje:
nekem nem tűnik "normális" barátságnak mert vannak olyan dolgok amiket mással nem is osztunk meg
2010. júl. 3. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
érdekes...velem is pont ugyanez van szerintem szépen lassan kezd el közeledni felé és ha sikerül sikerül ha nem akkor nem...
2010. júl. 4. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!