Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is tul sokat kerek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andus1795 kérdése:

Szerintetek is tul sokat kerek?

Figyelt kérdés
A pasimnak minden reggel az az elso hogy bekapcsolja a gepet. Nem az hogy "joreggelt"el koszon es megolel vagy puszi, sose kapok tole csak mindig kavet ker hogy hozzak be neki. En mindent megteszek neki de ha en ezt kerem tole, csak ennyit hogy legalabb este es reggel figyeljen ram annyira hogy elkoszonjunk(ahogy sztem a szerelmeseknel normalis) de szerinte ez hiszti tolem...
2016. aug. 29. 07:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kérsz sokat :P Én nálam ez alap lenne pedig én is kocka vagyok :D
2016. aug. 29. 07:33
 2/11 anonim válasza:
Nem kèrsz sokat. Minèl hamarabb szakìtsd Meg velea kapcsolatot. Egy ilyen pasitól el se köszönnèk maximum egy leveled ìrnèk mielōtt a tudta nèlkūl elkōltōznèk hogy:Minden jòt.
2016. aug. 29. 07:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kersz sokat! Igazad van!
2016. aug. 29. 08:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom neked, hogy szakíts vele. Ha nem teszed, később megbánod!
2016. aug. 29. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg beszéljétek meg.
2016. aug. 29. 08:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele megbeszélni, mert akárhányszor ezt szóvá teszem hogy zavar, mindig azzal jön hogy "hagyjam abba a hisztit"...Pedig mindennapunk arról szol hogy felébred, 1. szava hogy hozzak kávét+kaját majd a géphez ül és (nem viccelek) egésznap gépezik és én csak nézem és az se zavarja hogy látja, szétunom magam. még ha sétálni hívom ezt kapom:"menjek egyedul ha ennyire akarok+..bocs már h a barátommal akarok sétálni , vagy bármimást ami ne a géppel kapcsolatos..bármit kér behozom neki, de 1 ölelést se kapok, és én mindig engedjem játszani, ha nem engedem, az is hiszti nála úgyhogy már nem szolhatok semmiért...
2016. aug. 29. 08:35
 7/11 anonim válasza:
Ha csak akkor hìzeleg amikor szexet akar, akkor sajnos kihasznàl ...
2016. aug. 29. 09:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérjél tőle 5 ezret menetenként.
2016. aug. 29. 09:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van..Az a szomorú igazság, hogy én is úgy érzem, hogy csak kihasznál. Ha nem lenne elég hogy gépfüggő, még bunkó is velem pl szinte mindennap leidiótáz..csupán EZÉRT, ha megkérem ne gépezzen folyton hanem velem is törődjön...
2016. aug. 29. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is elég sokat gépezek , de ha már össze költöznék egy csajjal akkor minél kevesebbet használnám. Nem kérsz sokat , ő nem ad semmit.
2016. aug. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!