Tényleg sokat kérek? (többi lent)
18 éves vagyok, de én tényleg még életemben nem voltam bulizni, nem maradtam kint, barátaim sincsenek akikkel hétvégente elmennék valahova.
Az egyik lány az osztályból meghívta az egész osztályt sütögetésre, hozzájuk. Elvitt engem az egyik osztálytársam meg az anyukája mert épp útba estem, szóval még nem is az volt, hogy egyedül mentem, sőt az, az anyja még vissza is hozott. Tök jó volt, nem voltam még berúgva se, csak jól éreztük magunkat, annyira, hogy két hét múlva megint lesz egy ilyen esemény. De arra már nem engednek el, mi szerint ne csináljak belőle rendszert....
Hétvégén lesz, szombaton, pénteken és vasárnap meg is tudok tanulni hétfőre, egyáltalán nincsenek rossz jegyeim és nem is csináltam még semmi hülyeséget, hogy ne engedjenek el.. Ez lenne életemben a második alkalom hogy elmenjek egy ilyen "party" féleségre... és nem engednek el... Tényleg sokat kérek, bennem van a hiba? Mit csináljak?
Nem, nyugi, nem benned van a hiba:)
Én 16 vagyok(mindjárt 17), de én sem voltam még "rendesen" bulizni...
Szerintem azért még próbálkozz meggyőzni őket! Sok sikert!:)
Amúgy az osztályod milyen? Mert lehet azért nem engednek el...
Múltkor is már szegény osztálytársam szüleit kellett megkérnem, hogy beszéljék rá a szüleimet hogy elmehessek osztálykirándulásra...:"D
Persze, kapok azért segítséget a szülőktől...de aztán leginkább én leszek -bocsánat- lecseszve, mert cikis helyzetbe hozom őket... :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!