Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzasztóan émelygek, sokat...

Borzasztóan émelygek, sokat hányok. Ha szabit kérek pár napra emiatt szerintetek kiakad a főnök?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, az utóbbi napokban egyre rosszabbul viselem a rosszulléteket. Reggeltől estig kisebb megszakításokkal émelygek. Folyton éhes vagyok, de ha eszek szinte egyből visszajön. Emellett tudnék aludni egész nap. Délutános műszakban vagyok a héten, este fél 11-kor érnék haza. Főnökön jó fej, megértő. Ha felhívom pár nap szabiért szerintetek megérti? Más is kért már emiatt szabit vagy ez rossz ötlet? Elmennék közben háziorvoshoz hátha tud adni valamit ami enyhíti a tüneteket.
2016. márc. 16. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj B6 vitamint bevenni, nekem az elmulasztotta a hányingert, még enni is tudtam. De ha úgyis mész dokihoz, ő biztos okosabbat is tud mondani, sőt akár táppénzre is kiír egy időre, ha tényleg ilyen ramatyul vagy. A főnököd azzal se lenne előbbre, ha bemennél a munkahelyedre, aztán egész nap a vécét őriznéd...
2016. márc. 16. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyilván te ismered a főnöködet. Nekem még home office-t is felajánlottak a terhességem végén, teljes fizuért, munkahelytől függ. Kérj szabit, ha nem bírod így a munkát, vagy táppénzt, vagy bármit.

Én a nyarat végighánytam gyakorlatilag a munkahelyen, de irodai munka volt, ki tudtam járni és a feladataimat is elvégeztem.

Aztán jött a B6 és elmúlt teljesen. Szerintem is próbáld ki, ha még nem tetted.:)

2016. márc. 16. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó hideg cola, lassan kortyolva csodákra képes. Én így éltem túl az elejét dolgozva. Aztán sajna mégis tp lett a dologból.
2016. márc. 16. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Háát, ha addig tart, míg nekem, akkor a néhány nap édes kevés lesz, én ugyanis a 23. hétig hánytam és émelyegtem. Nekem egyedül a jéghideg citromos víz enyhített valamit, de azért a napi 1 hányás mindig összejött.
2016. márc. 16. 14:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! A tanácsokat kipróbálom, valami csak jó lesz rá. Főnökkel azóta beszéltem, a héten szabin leszek. Utána pedig majd kiderül mi lesz. :)
2016. márc. 16. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!