Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Szerintetek is túl...

Szülők! Szerintetek is túl sokat kérek anyukáméktól? Többi lent 19

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, ő 3 évvel idősebb nálam. Anyáék felajánlották, hogy elvisznek minket meg húgomékat kempingezni Erdélybe 5 napra, viszont akkor tartsuk be a szabályokat. Ezek a következők: a húgom pasija meg az enyém együtt alszik az egyik sátorban, a húgom meg én pedig a másikban. Tesóm 17 éves és 4 hónapja van együtt a párjával, szóval az még talán érthető de mi azért már szerintem elég rég óta együtt vagyunk, és nem vagyunk gyerekek. Amikor felhoztam a szüleimnek, hogy én ezt igágtalannak tartom, és hogy 4 év alatt egyszer se aludtam együtt a párommal, 3 nap szobafogságot kaptam, mert szemtelen vagyok, én csak kussoljak, örüljek, hogy nem küldenek el egy érettségi felkészítő tanfolyamra egész nyárra, ne legyek telhetetlen. Szerintetek is én vagyok itt a szemtelen? Mondják anyáék, hy vegyek példát a húgomról, mert ő nem lázad, de a húgom soha semmi ellen nem lázadt, ő volt mindig a tökéletes gyerek, ő az aki kitűnő, én meg aki csak 4,3-as átlaggal végeztem most a tizenegyediket.
2016. jún. 13. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem kérsz túl sokat, de az ő szempontjuk is érthető.
2016. jún. 13. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Nem kérsz elvileg sokat, de ha ök visznek benneteket nyaralni, akkor jogos, hoyg az ö szabályaik érvényesek. Érthetö, hogy a CSALÁDI nyaraláskor nem azt akarják "élvezni", hogy ti hogyan szexeltek mellettük.

Vagy elfogadjátok a nyaralást meg a szabályokat, vagy maradtok otthon, és nem kell betartani ezeket.

2016. jún. 13. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a hugod miatt (sem) engedi h egyutt aludjatok, h a hugod se akarjon lazadni. Nem? Amugy elegge fura dolog, 4 ev alatt meg se probaltatok egyutt aludni?...
2016. jún. 13. 09:50
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

Én 43 éves vagyok 16 éve élek boldog házasságban. De még ma is tiszteletben tartjuk a szüleim kérését, hogy ha náluk éjszakázunk, vagy együtt vagyunk a nyaralójukban akkor a férjemmel külön szobában alszunk.

Ezzel nincs gond. Ki lehet bírni, és én megértem, hogy a szüleim nem szeretnének gondokat. Ők a szülők. Tudják, hogy a gyerekük nemi életet él, de nem akarnak sem szem sem fültanúi lenni.

Így nincs abban semmi , hogy a szüleid kérése ez. Tiszteletben kéne tartanod.

2016. jún. 13. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Én is eléggé lázadó típus voltam, és valószínűleg ennyi idősen nekem sem tetszett volna, de most, mint szülő, értem az álláspontjukat. Nekem is az jutott eszembe elsőre, hogy lehet, hogy a húgod miatt nem engedik neked sem. És abban is van igazság, hogy ha ők visznek titeket nyaralni 2 "idegennel", akkor illik betartani a szabályaikat. Amúgy meg szerintem eleve tök jó, hogy a barátaitokat is vihetitek.
2016. jún. 13. 10:10
 6/10 Kései Sirató ***** válasza:
72%

Szerintem is elfogadható a feltételük és korrekt. Ha együtt akarsz aludni (szeretkezni) a barátoddal, akkor azt semmiképp se egy sátorba tedd, úgy hogy mellette a szüleid sátra van, minden szó és hang simán áthallatszik.

Menjetek el valahova kettesben egy egészen más időpontban, és úgy OK a dolog. Ez így a részükről teljesen érthető.

2016. jún. 13. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet messzebb is rakni azt a sátrat, akkor nem hallatszik át... Nekem eszembe nem jutna olyat kérni valakitől, hogy aludjon külön a párjától. Csak van bennük annyi kultúra, hogy nem ordítva kefélnek.
2016. jún. 14. 03:30
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Az lenne a legfurább, ha téged a barátoddal fektetnének, de a húgodat nem.

5 napot csak kibírtok szex nélkül, nem? Meg az is lehet, hogy éppen megjön a mensesed..

Én megértem a szüleid nézőpontját.

2016. jún. 14. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem kérsz sokat. Egyébként meg az egy sátorban alvás nem feltétlenül egyenlő a szeretkezéssel. Csupán szeretnétek együtt aludni, összebújva. Vagy tévedek?
2016. jún. 14. 14:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor mi mentünk családdal nyaralni,a nővérem barátja is jött és ők együtt aludtak.Nem volt probléma,különszobát kaptak.De a szüleid kérését tartsd tiszteletben.Nem olyan nagy baj az.
2016. jún. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!