Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne meg?

Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon korai 14/15 evesen elveszteni? 14/L
2016. aug. 26. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A szüzességet? Igen. Én nem találom helyes dolognak ha valaki ilyen fiatalon el szeretné veszíteni. Végül is ez egy olyan dolog amit nem kaphatsz vissza soha. 14/L
2016. aug. 26. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem még nagyon korai lenne. Ahogy az 1-es is mondja, azt soha sem kaphatod vissza.
2016. aug. 26. 15:45
 3/3 anonim válasza:
Elég korai még. Ezt tényleg nem kaphatod vissza soha többet. Lehet, hogy most azt érzed neked ez kell, de hidd el hogy nem. Várj még 2-3 évet, és ha egy olyan fiút találsz, akit nagyon szeretsz, és már elég komoly a dolog, és már régóta együtt vagytok (pl fél/egy éve) és nem sürget, nem sértődik meg ha azt mondod "Én még nem állok készen" és képes várni, bármeddig... Na majd akkor. Akkor nem fogod megbánni, sőt...
2016. aug. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!