Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne meg?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon korai 14/15 evesen elveszteni? 14/L2016. aug. 26. 15:33
1/3 anonim válasza:
A szüzességet? Igen. Én nem találom helyes dolognak ha valaki ilyen fiatalon el szeretné veszíteni. Végül is ez egy olyan dolog amit nem kaphatsz vissza soha. 14/L
2/3 anonim válasza:
Szerintem még nagyon korai lenne. Ahogy az 1-es is mondja, azt soha sem kaphatod vissza.
3/3 anonim válasza:
Elég korai még. Ezt tényleg nem kaphatod vissza soha többet. Lehet, hogy most azt érzed neked ez kell, de hidd el hogy nem. Várj még 2-3 évet, és ha egy olyan fiút találsz, akit nagyon szeretsz, és már elég komoly a dolog, és már régóta együtt vagytok (pl fél/egy éve) és nem sürget, nem sértődik meg ha azt mondod "Én még nem állok készen" és képes várni, bármeddig... Na majd akkor. Akkor nem fogod megbánni, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!