Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl korai lenne eldönteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl korai lenne eldönteni?

Figyelt kérdés

14 évesen túl korai lenne eldönteni, hogy biszex vagyok?

A helyzet alap felállásban az, hogy most bele szerettem egy lányba sokkal de sokkal erősebben, mint bármelyik azonos neműbe. És eddig csak egy valakibe tudta beleszeretni a másik nemből, úgy igazán, mind a kettőben szoktak csak úgy tetszeni, de egy nő vagy lány sokkal hamarabb felkelti a figyelmem. Még a korosztályom se köt le fiúkból, csak rá van olyan, akinek talán lenne esélye, de valahogy nem tom magam mellett elképzelni, semmilyen mértékben.

Ha eddig nem esett le: 14/L

2016. aug. 1. 11:47
 1/4 anonim válasza:
79%
Értem én, hogy szeretnéd magad besorolni valahova, hogy erősödjön az öntudatod, és elfoglald a helyed a világban, de nem kell. Még biztos nem. Hogy milyen a szexuális orientációd, azt nem is te döntöd el, hanem adott, vagy szép lassan magától kialakul, és neked csak az a dolgod, hogy felfedezd. Én például tizenéves koromban vonzódtam egyetlen egy nőhöz, de előtte és utána csakis férfiakhoz. Most pedig van egy párom, akivel már az esküvőnket tervezzük. És fel lennék háborodva, ha emiatt az egy tinédzserkori eset miatt, amikor amúgy is fura voltam, valaki biszexnek titulálna. Szóval lehet, hogy te tényleg biszex vagy, vagy teljesen homoszexuális, de lehet, hogy az a hetero csaj vagy, akinek fiatalon volt egy furcsa korszaka. Majd kiderül, és akkor már nem lesz min gondolkodnod, mert egyértelmű lesz.
2016. aug. 1. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:

igen. 14évesen kb.hetente változhat az identitásod.

ez az állapot viszonyleg sokáig eltart mondjuk 17-18 éves korodig. ha utána is izgatnak a lányok akkor már esélyes,hogy bi vagy.

2016. aug. 3. 23:20
 3/4 anonim válasza:
Én szerintem ha tetszik neked egy lány akkor egyértelműen biszex vagy.De lehet ez most el fog múlni és majd akkor rájössz :) Én nem nagyon tudok kötődni senkihez, még egyszer sem voltam szerelmes vagy akármi. Én azt hogy biszex vagyok azt úgy döntöttem el hogy ha egyszer szerelmes leszek nem fog érdekelni hogy milyen nemű mert ha szeretem akkor ez nem fontos :)
2016. aug. 4. 01:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem döntés kérdése. Te nem fogsz semmit eldönteni.

És egyébként baromság, hogy ez tizenakárhány éves korig változik. Legfeljebb csak még nem meri magának sem bevallani az ember, de ez nem úgy megy, hogy 14-16 éves korig megszeretheted vagy megutálhatod egyik vagy másik nemet.

2016. aug. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!