Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok, vagy ezt még korai eldönteni?
Figyelt kérdés
Ez úgy van hogy voltam már szerelmes fiúba is, és teljesen olyan érzés amikor lányba vagyok. Ilyenkor próbáltam azt a fiút elkerülni és háát eléggé hülyének nézett:D Most meg éppen csajba vagyok szerelmes...:) Szal ezt még korai eldönteni 15 éves korba?
15/F
2009. nov. 15. 09:48
1/5 anonim válasza:
Lehetne annyi eszed, hogy ezt magad is el tudod dönteni. Sajnos itt senki nem fog helyetted döntést hozni.
2/5 anonim válasza:
Vagy az vagy, vagy szimplán csak kamaszkori kíváncsiság.
3/5 anonim válasza:
15 évesen nagyon, ez csak kíváncsiság :) nem biszexség... minden pasiban/csajban van egynemű kromoszóma, ezek (jobb esetbe) kisebbségbe vannak azonos nemmel, magyarul minden ember (mégha tagadja is) érez némi vonzódást a másik felé... de ezt majd el fogod tudni nyomni (ha elég erős vagy..) idősebb korodba, sőt.. lehet magától elmúlik.. ha nem, akk meg biszex vagy... | de amugy 15 évesen eléggé labilis lelki állapotuk van az embereknek, ezért tényleg még NEM lehet eldönteni... pápá
4/5 anonim válasza:
Sztem is csak kíváncsiság (: Ilyen korban mindenki kipróbálna mindent a fiúkkal és a lányokkal is :D sztem ne parázz (: ez természetes még van időd eldönteni
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)))
2009. nov. 15. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!