Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire szent, és jókislány, hogy ilyen korban nálam korai a szex, és ehhez hasonlók?
Nagyon sok korombelitől tudom meg,hogy lefeküdtek már a többször is,meztelen képeket küldözgettek másoknak (csak lányokról tudok),és olyanokról tudok,akikből nem néztem volna ki ezt,és nekem szinte eláll a szavam az ilyenektől.Amikor volt egy kapcsolatom,az én barátom is sokszor mondott ehhez hasonló dolgokat(nem a téma miatt szakítottunk),persze néha nekem is kicsúszik a számon néhány durvább dolog,és sokszor fantáziálok,de nem tudom magam elképzelni,hogy én ilyeneket csinálok,mert úgymond én vagyok az a "jókislány".Páran már kicikiztek engem,hogy milyen félős vagyok,és hogy biztos 30 éves koromra vesztem el,meg hogy ne nézzek le másokat ez miatt..Persze az ilyeneket nem veszem magamra.Nem szeretnék senkit se megbántani, ne vegyétek magatokra,de a mai fiatal lányok ennyire viszketnek? Sőt az is megtörténhet,hogy akár velem is történhet valami, akár az ősz folyamán,de a jelenlegi helyzetben,még ha lenne kapcsolatom is,ilyen idősen nem engedném,hogy belémtegyék..Ti mit gondoltok erről?
16/L
Figyuzd! Majd ha neked is ell kezd "viszkedni" akkor lesz.Nem lehhett ezt sűrgetni,nem ciki ez a természet.Vagyis értsd a nyelvemre :D érted nem kell sürgetni jön ez magátol.
Amugy ez aranyos:Sőt az is megtörténhet,hogy akár velem is történhet valami, akár az ősz folyamán,de a jelenlegi helyzetben,még ha lenne kapcsolatom is,ilyen idősen nem engedném,hogy belémtegyék
hm. ezen még nem is gondolkodtam de igaz. És nem, nem csak te vagy "jókislány" én is szüz vagyok még....lol
De engem még nem cikiztek ki ez miatt és más miatt sem ezen a téren.
16/l
Egy a lényeg: legyél önmagad! Semmit se azért tegyél - vagy ne tegyél - mert mások unszolnak vagy cikiznek.
16 éves korban már nem tartom korainak, ha valaki úgy érzi, és elég érett kapcsolatban van hozzá, akkor tegye meg. De az se baj, ha nem akarja. Ez nem versenyfutás. Ismerek én olyan hölgyet, aki 28 évesen még szűz. Mert annak akarja csak odaadni, aki tényleg úgy tűnik, hogy az "igazi" lesz.
De olyan lányt is ismerek, aki 14 éves korában hozzád hasonló véleménnyel volt, 15 évesen meg ő volt az, akit első randin ágyba lehetett vinni. Nem tartom helyesnek, de az ő élete. Csak annyi, hogy ne legyen az ember felelőtlen meg naiv.
Amit viszont messzemenően helytelennek tartok, az a meztelen vagy fehérneműs képek küldözgetése. Akármennyire is antiromantikus, az "örökké" a legritkább esetben tart örökké. És nem mindenki normális, kulturált ember, van, akiből egy szakítás után előjön a féreg. Aztán másnap meg kapja is a zsaroló üzenetet, hogy ha nem megy vissza hozzá, akkor a fél város látni fogja a képeit.
Hidd el, nagyon jó,hogy ilyen vagy!:)
Én srácként legalábbis értékelem!
Szerintem 17-18 év az a korhatár, ahol minimum érdemes elveszíteni, de csak komoly kapcsolatban! A 16-ot már nagyon meggondolnám.
Undorítók az olyan lányok, akik már 14-16 évesen a meztelen képeket küldözgetik magukról.... A szüleiket is sajnálom.
Ez lenne a normális csak sajnos a lányok nagyrésze nem (így) gondolkodik és mindenkivel összefekszenek.
Respect!
16F
Hát már elég sokan meggyőztek...
De hadd mondjam el, szerintem is igazad van!:)
Mi értelme?...13 évesen elveszíteni? SEMMI...akkor minek csinálják? Sosem értettem meg...
Én még várni fogok vele. Az igazival akarom. Ééés arról meg kell győződni ki lesz.:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!