Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is korai még?
Üdv! :)
14 éves lány vagyok,most megyek 8.-ba.
Nemrég megismertem egy strandon egy remek fiút.Már az elejétől nagyon tetszett,első látásra szerelem.ő is így érez irántam. A tanulmányaimmal nincs probléma.A fiúval összejöttünk,és most járunk.Szerintetek is korai 14 évesen járni egy fiúval?vagy csak a szüleim vannak így vele?A fiúval nem csókolóznánk még,lefeküdni se akarok(17 éves koromig),abszolút,csak együtt lenni,közös programokat szervezni.:) Mivel tényleg beleszerettem.
az,hogy 17 éves korodig vársz,nagyon szépen hangzik. de úgy sem így lesz. ha már kb egy éve együtt lesztek, akkor nem hiszem,hogy lelkiismeret furdalásod kéne,hogy legyen. mármint ha már egy éve együtt lesztek és mindketten akarjátok.. akkor miért ne?
nyilván most még korai erről beszélni. ismerkedjetek, találkozzatok, sétáljatok, randizzatok. idővel meg majd alakul. :) a szüleid nyilván féltenek. én is féltenélek. de bíznék benne,hogy ideje előtt nem csinálsz hülyeséget. + én is szeretném megismerni a fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!