Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is korai még?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is korai még?

Figyelt kérdés

Üdv! :)

14 éves lány vagyok,most megyek 8.-ba.

Nemrég megismertem egy strandon egy remek fiút.Már az elejétől nagyon tetszett,első látásra szerelem.ő is így érez irántam. A tanulmányaimmal nincs probléma.A fiúval összejöttünk,és most járunk.Szerintetek is korai 14 évesen járni egy fiúval?vagy csak a szüleim vannak így vele?A fiúval nem csókolóznánk még,lefeküdni se akarok(17 éves koromig),abszolút,csak együtt lenni,közös programokat szervezni.:) Mivel tényleg beleszerettem.

2016. júl. 24. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
A fiu is 14 eves?
2016. júl. 24. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
15
2016. júl. 24. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nincs abban semmi baj, ha jártok, csókolóztok. A szexet korainak tartom, de ha valakivel jársz teljesen normális, hogy idővel akarni fogod a szexet is, ő meg pláne akarni fogja, mert férfi. Szóval azért erre az ehetőségre is készülj fel, hogy nem fogsz 17 éves korodig várni.
2016. júl. 24. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

az,hogy 17 éves korodig vársz,nagyon szépen hangzik. de úgy sem így lesz. ha már kb egy éve együtt lesztek, akkor nem hiszem,hogy lelkiismeret furdalásod kéne,hogy legyen. mármint ha már egy éve együtt lesztek és mindketten akarjátok.. akkor miért ne?

nyilván most még korai erről beszélni. ismerkedjetek, találkozzatok, sétáljatok, randizzatok. idővel meg majd alakul. :) a szüleid nyilván féltenek. én is féltenélek. de bíznék benne,hogy ideje előtt nem csinálsz hülyeséget. + én is szeretném megismerni a fiút.

2016. júl. 24. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom korai e.Még a csók is belefér. Nekem nem is engedték volna akkor közel 16 voltam mikor engedték a barátommal de én is azt mondtam hogy 17 évesen lehet csak több is..és egy hónap után megtörtént szóval nem hiszem h megvárod a 17et.
2016. júl. 25. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak a szüleid szerint korai. Valaki a te korodban már terhes. Szóval még a csók is beleférne.
2016. júl. 30. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért terhes inkább ne legyél. xD De tényleg nem korai, ha jól érzitek magatokat együtt, szeretitek egymást, akkor hajrá!
2016. júl. 30. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!