Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne látszódjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne látszódjak szépnek? 15/L

Figyelt kérdés

Most járjak feketébe, kezdjem vágdosni a karom vagy egyszerűen csak ne fürödjek? Már nagyon elegem van hogy, az összes nagyon régi fiú barátom egyik napról a másikra bejelenti, hogy szerelmesek belém.. Imádom mindet, meg szinte együtt nőttünk fel, de semmi kémia. És itt mindig tönkremegy a nagyon szoros barátságunk. A lányokkal meg nem jövök ki igazán jól, az osztályban lévő lányok mind utálnak, mert hogy elvileg az összes fiú belém szerelmes

Egyre magányosabbak érzem magam Az utcán meg ha megyek mindig utánam füttyentenek ilyen munkások és volt már hogy nagyon megindultak felém. Már haza se merek sétálni egyedül. Mit tehetnék?

2016. aug. 16. 16:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig tök örültem volna egy ilyen lány barátnak, aki pusztán csak a barátom akarna lenni.
2016. aug. 18. 09:34
 22/28 Subler4everybody ***** válasza:
100%
A zokni-szandál mindig nyerő
2016. aug. 18. 14:34
 23/28 anonim ***** válasza:
84%

Hát hallod, velem is volt ilyen. Oké, nem szerettek belém stb. De eléggé frászt kaptam, amikor egyik napról a másikra észrevettem, hogy az utcán hogy megbámulnak... Nem csodálattal, hanem... Barátnőim mondták, hogy örüljek, hogy szép vagyok, de elég kényelmetlenül éreztem magam. Amit én tanácsolok, az az , hogy próbálj a viselkedéseden változtatni. Tudom, írtad, hogy ddig nagyrészt fiúbarátaid voltak, de szerintem legyél kissé lenézőbb vagy valami más, hogy egy kicsit ,,elriaszd őket" - na persze ha te is kibírod és találsz magadnak barátnőket. Most én így látatlanban, nem tudom, hogy miért vannak oda érted a fiúk, de remélem, hogy megteszi.

Vagy találj ki magadnak egy külföldi barátot.. Bár előbb utóbb úgyis kiderül, hogy nincs, aztán meg magyarázkodhatsz... Vaaagy!! Na ez talán jó lesz! Színészbe vagy szerelmes és ő lesz a férjed! Halljátok fiúk, ne próbálkozzatok ;-)

Aki meg irigykedik, az nem ismeri, hogy hogyan szoktak néhányan bámulni... Pláne, ha tizenéves vagy és a ,,csodálóid" 40-60((!)-as korosztály.. :(

2016. aug. 18. 18:37
 24/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az utolsó válaszolónak :)

Megpróbálkozom, de nem az én stílusom ez a lenézés.. sajnos kicsit túl törődő meg kedves vagyok. Anyuék is mindig mondták, hogy ebből még sok bajom lesz

De a színészes nagyon jó ötlet!:)

Köszönöm még egyszer a hasznos választ

2016. aug. 18. 19:58
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nagyon hülye helyzet, úggyhogy igazán nincs mit :-)
2016. aug. 18. 20:39
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Hallod ez tök könnyű. Sminkeld ki magad rondán, hordjad a hajad képtelen módon, viselj olyan ruhákat, olyan párosításba amitől egy normális embernek okádnia kéne stb...nem nehéz xd
2016. aug. 18. 21:10
 27/28 cuccomka válasza:
100%
Az jön be hogy fiús lány vagy. Örülj a szépségednek. Csak van valaki a suliba aki megért. Csak kicsit nyisd ki jobban a szemed
2016. aug. 21. 18:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Inkább örülj, hogy beléd vannak zúgva. Fiú vagyok belém 1 csaj se, így nem lesz pasid. Nekem most tőrték össze a szívemet. Legalább neked legyen jobb.
2017. febr. 12. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!