Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne látszódjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne látszódjak szépnek? 15/L

Figyelt kérdés

Most járjak feketébe, kezdjem vágdosni a karom vagy egyszerűen csak ne fürödjek? Már nagyon elegem van hogy, az összes nagyon régi fiú barátom egyik napról a másikra bejelenti, hogy szerelmesek belém.. Imádom mindet, meg szinte együtt nőttünk fel, de semmi kémia. És itt mindig tönkremegy a nagyon szoros barátságunk. A lányokkal meg nem jövök ki igazán jól, az osztályban lévő lányok mind utálnak, mert hogy elvileg az összes fiú belém szerelmes

Egyre magányosabbak érzem magam Az utcán meg ha megyek mindig utánam füttyentenek ilyen munkások és volt már hogy nagyon megindultak felém. Már haza se merek sétálni egyedül. Mit tehetnék?

2016. aug. 16. 16:25
1 2 3
 11/28 zsombor1969 ***** válasza:
76%
Nem jó, az utolsó válaszoló tanácsától max. azt mondják hogy természetesen is szép, és még jobban bejönnek neki :D
2016. aug. 16. 18:07
 12/28 anonim ***** válasza:
70%
#11: Ajánlom, hogy nézz olyan videókat, amiben sminkelés előtt, és után lesznek a nők. Le fog esni az állad, cica:)
2016. aug. 16. 18:18
 13/28 A kérdező kommentje:
Igazából ezen a téren mindig egy kicsit fiús lány voltam. Nem szeretek sminkelni a max amit viselek az egy szempillaspirál, de azt is csak néha. Egyszerűen nem jön be (magamon)
2016. aug. 16. 18:41
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, én lány vagyok, de kíváncsi vagyok, hogy hogy nézel ki.
2016. aug. 16. 18:44
 15/28 A kérdező kommentje:

Akik képet szerettek volna kérni: A kérdést nem magamutagatás céljából tettem fel

Egyébként ilyen kerek arcú, enyhén kreol bőrű, világosbarna hajú, zöld szemű, vékony de nem durván, kissé alacsony termetű lány vagyok. Volt aki Selenára hasonlított

2016. aug. 16. 18:50
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Thug Life! :D
2016. aug. 16. 19:08
 17/28 anonim válasza:
100%

Most ugye viccelsz? :DDD

Más azért sír, hogy szép lehessen.. Te meg csúnya akarsz lenni? Kk. Inkább adj hálát azért, hogy Te szépnek születtél. :)

2016. aug. 16. 19:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Képet!
2016. aug. 16. 19:57
 19/28 anonim ***** válasza:
93%
Te rondaságra vágysz, én meg olyan szintű problémákra, amilyenek neked vannak. De mit tehetnénk?:(
2016. aug. 16. 21:17
 20/28 anonim ***** válasza:
32%
Kamu a kérdés. Ha szép lennél, már lenne pasid, és azzal flangálnál az utcán-.-
2016. aug. 17. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!