Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne látszódjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne látszódjak szépnek? 15/L

Figyelt kérdés

Most járjak feketébe, kezdjem vágdosni a karom vagy egyszerűen csak ne fürödjek? Már nagyon elegem van hogy, az összes nagyon régi fiú barátom egyik napról a másikra bejelenti, hogy szerelmesek belém.. Imádom mindet, meg szinte együtt nőttünk fel, de semmi kémia. És itt mindig tönkremegy a nagyon szoros barátságunk. A lányokkal meg nem jövök ki igazán jól, az osztályban lévő lányok mind utálnak, mert hogy elvileg az összes fiú belém szerelmes

Egyre magányosabbak érzem magam Az utcán meg ha megyek mindig utánam füttyentenek ilyen munkások és volt már hogy nagyon megindultak felém. Már haza se merek sétálni egyedül. Mit tehetnék?

2016. aug. 16. 16:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%
Hát ok xD Borotváld le a fejed, hízlald fel magad és kész :D Ekkora egót xD
2016. aug. 16. 16:28
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
"Járjak feketében" Na most úgy őszintén, azzal mi a gond?
2016. aug. 16. 16:29
 3/28 A kérdező kommentje:

Semmi gond nincs vele, bocsi csak eléggé feldúltan írtam, de nem akartam senkit se megsérteni

Egyébként bő ruhákat akartam írni

2016. aug. 16. 16:33
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát Figyelj, nem tudom hogy hogy nézel ki. Küldj egy képet és segítek "csúnyának" lenni :D
2016. aug. 16. 16:34
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
De egy kamu vagy 😂😂😂😂😂 borotváld le a szemöldokod meg még a hajad amit elsö mondot 😂😂😂
2016. aug. 16. 16:46
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nagy problémái. Ez nagyjából egy szintű kérdés azzal, amikor egy gazdag azt kérdezi, mire költse azokat a felesleges milliókat...
2016. aug. 16. 16:55
 7/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rossz indulatú kommenteket, sokat segítenek..

Lényegében attól félek, hogy elveszítem az összes barátomat, pedig ők jelentettek nekem mindent.

2016. aug. 16. 17:03
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt nekik hogy van barátod. Ennyi, probléma megoldva
2016. aug. 16. 17:08
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
küldesz egy képet? Azért kíváncsi vagyok mire irigykednek a lányok :D 15/L
2016. aug. 16. 17:16
 10/28 anonim ***** válasza:
32%

Én is kíváncsi vagyok, 15/l.

Baseball sapka, bő farmer és NE SMINKELD MAGAD. Fogd össze a hajad. Voalá, csúnya is vagy.

2016. aug. 16. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!