Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne látszódjak szépnek? 15/L
Most járjak feketébe, kezdjem vágdosni a karom vagy egyszerűen csak ne fürödjek? Már nagyon elegem van hogy, az összes nagyon régi fiú barátom egyik napról a másikra bejelenti, hogy szerelmesek belém.. Imádom mindet, meg szinte együtt nőttünk fel, de semmi kémia. És itt mindig tönkremegy a nagyon szoros barátságunk. A lányokkal meg nem jövök ki igazán jól, az osztályban lévő lányok mind utálnak, mert hogy elvileg az összes fiú belém szerelmes
Egyre magányosabbak érzem magam Az utcán meg ha megyek mindig utánam füttyentenek ilyen munkások és volt már hogy nagyon megindultak felém. Már haza se merek sétálni egyedül. Mit tehetnék?
Semmi gond nincs vele, bocsi csak eléggé feldúltan írtam, de nem akartam senkit se megsérteni
Egyébként bő ruhákat akartam írni
Köszönöm a rossz indulatú kommenteket, sokat segítenek..
Lényegében attól félek, hogy elveszítem az összes barátomat, pedig ők jelentettek nekem mindent.
Én is kíváncsi vagyok, 15/l.
Baseball sapka, bő farmer és NE SMINKELD MAGAD. Fogd össze a hajad. Voalá, csúnya is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!