Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el, hogy meleg vagyok 14/l?
Hajnali 4-kor 14 évesen neten lehetni, nekem ilyeneket miért nem engedtek meg soha... jó mondjuk nyár van.
Jah tényleg a kérdés:
"Szia anyu, hát mesélted azt, hogy amikor egy fiú és egy lány nagyon szereti egymást akkor dolgokat csinálnak... hát én is tudom már ezt, csak a lányokkal."
Minden leszbikus meleg, de nem minden meleg leszbikus. Ahogy ugyan ez van a homoszexuális szóval...
Javaslom, hogy NE mondd el. Nem rá tartozik, ugyan is ez a te MAGÁNéleted. Nem éri meg semmit kockáztatni. Majd ha a saját lápadon is megélsz, akkor nyugodtan, dr addig vannak dolgok, amiket nem kell az orrukra kötni. Bár én tudom, hogy a sajátjaim hogy viszonyulnak hozzá... És van egy 15 éves barátnőm, akit pont múlt héten raktak ki otthonról...
16/L/L
Szerintem idővel mondd el neki hiszen ő az édesanyád és joga van tudni. :) Szerintem várj vele még,ha nem volt még barátnőd nem tudhatod biztosan.Azt javaslom csak akkor mondd el ha már lesz egy hosszú távú kapcsolatod egy lánnyal.
16/Bi/L
Nem jó ötlet. Még akkor se ha biztos vagy benne. Én is 14 éves tájt kezdtem rájönni hogy na azért van itt valami, de még most se tudja senki a családomból. Csak akkor gyere elő hogyha TUDOD (nem sejted, nem gondolod, nem 99%) hogy a szülőd pozitívan vagy semlegesen fog reagálni, illetve ellenkező esetben: a) el tudod tartani magad b) van hová menj hogyha a legrosszabb történik meg.
Ajánlom hogy egyelőre ne mondj semmit, a szülők jobbára azt mondják hogy 'elmúlik' vagy hogy 'ez csak egy ilyen korszak' stb.
16/bi/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!