Hogy mondjam el a szüleimnek hogy meleg vagyok?
Apa, anya, meleg vagyok.
Apa, anya, a fiúkat szeretem.
Nekem egyedül a pasiddal lenne problémám. Túl idős és arab.
Szerintem nem kéne elmondanod.
Értem én, hogy rossz, hogy nem oszthatsz meg velük mindent, de ha elmondanád akkor sokkal rosszabb lenne.
Hazudni meg nem muszáj, ha kérdezik, megmondod hogy a barátoddal találkozol. Hogy ti még ott mit csináltok arra nem kell kitérni. Szerintem ha tényleg olyan konzervatívak akkor épp elég lesz nekik annyit feldolgozni egyszerre hogy egy félig arab a haverod. Bár ezt sem muszáj az orrukra kötni, hacsak nem ordít a nevéből.
1-esnek, ez enyhén szólva bunkó volt, és kicsit benézted, szexuális kapcsolatom még nem volt férfival, nővel volt, de ő még az igazit keresi, azóta azt is megcsalta akivel engem csalt, lehet ez az oka hogy férfit kerestem magamnak. (Nem leminősíteni akarom a nőket, csak nekem sikerült egy olyat kifognom és mivel első szerelem volt, talán nyomot hagyott bennem hogy 2 évig csalt.)
2-esnek annyira nem ordít rajta, egy kicsit sötétebb a bőre mint a magyaroknak, de ránézésre az arca inkább mint egy magyaré mint arabé.
Legjobb ismerősöm szerint sem kellene (aki mellesleg lány, és szinte húgomnak tekintem.)
Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy ha úgy érzed, hogy törést okozna a bejelentésed, akkor inkább ne mondd el! Sajnos még mindig nagyon sokan előítéletesek. Illetve nincsenek tisztában sokmindennel, és a homoszexuálisaokkal kapcsolatos félinformációkból homofób légvárakat építettek magukban - aminek a valósághoz ugyan semmi köze, de az ő megnyilvánulásaikat ez mozgatja.
Ne mondd el! Korai még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!