Hogy mondjam el a szüleimnek hogy meleg vagyok?
Kedves Kiss Éva Judit:
Nekem csak 1 kérdésem lenne: Ha Isten megteremtette Ádámot és Évát, akiknek 2 fiuk lett, akkor hogyan is lett az emberiség???
Kérdező: szerintem mint barátodat (haverodat) esetleg bemutathatod a szüleidnek. Úgysem előttük fogtok csókolózni, szóval ettől a részlettől még kíméld meg őket. És ha megismerik, lehet megkedvelik. HA végzel a sulival, és önellátó leszel, akkor színt vallhatsz mindenről.
Kis Éva Judit.
Olvass már utána, hogy mitől meleg valaki. Egy hibás gén okozza, amiről a kérdező nem tehet.
Őszintén csodálkozom, hogy a stílusodért még nem vágtak alaposan orrba, elképesztő, milyen sötét emberek vannak itt..
Kérdező. Én sem árulnám el nekik, mert egy életre megváltozik rólad a véleményünk, és nem biztos, hogy megértik majd, ami következtében lelkileg rossz lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!