Mennyire fogadnák rosszul, ha elmondanám szüleimnek, hogy meleg vagyok és 1 hete van barátom?
Azt neked kell tudnod, mert a te szüleid. Biztos került már szóba a meleg-téma szóval van fogalmad arról mi az állásfoglalásuk.
De ha fogalmad sincs, akkor puhatolózhatsz. Feldobod úgy a labdát, mintha csak egy független téma lenne, és akkor kiderül mi a véleményük.
Rajtad kivul senki nem ismeri itt a te szuleidet. Tokeletesen ertelmetlen kerdes (meg gyk-s mercevel merve is).
A legegyszerubb egyebkent is az egyenes ut, akkor is az o gyerekuk vagy, kitagadni nem fognak.
az 1 hetes kapcsolatot nem feltétlen kell még elmondani. de a meleg kérdést csak muszáj lesz, ha komolyan gondolod. előbb utóbb meg fogják úgyis tudni.
vagy kérdezik kivel találkozhatsz, ki a párod.
Nem minden esetben,de általában a melegekről kitalálható,sejthető,hogy melegek,mert olyan jegyeket hordoznak külsőleg,hangszínben,stb.hogy gyakran ,,lelepleződnek".Lehet,nálad is vannak ilyen jelek,s a szüleid sejtenek is valamit ebből.
Ha szüleidnek elmondod,nyilván nem repesnek majd a boldogságtól,mert a homoszexualitás nem természetes,nehezebb életsorsot feltételez,ezért szoktak a szülők kétségbe esni.Én sem tudnám közömbösen fogadni gyermekemről ezt a tényt,-csupa aggódás lenne az életem - mert ugyebár a szülő a legjobbat akarja mindenből a gyermekének.Persze a szeretetem nem változna,ezt a ,,sorsot"senki nem választja,sajnos ez születési rendellenesség.Tehát,hogy mennyire fogadnák rosszul?Szerintem minden szülő borzasztóan rosszul fogadja!De te tudod,mennyire megértőek,s téged mennyire szeretnek!
Verd ki a fejedből ezt az egészet.
Te normális ember vagy, a homoszexualitás nem normális dolog.
Térj észhez nem csak szüleid miatt akik nagyon elkeserednének, álmatlan éjszakáik lennének, magad miatt is.
Amit művelsz az egy zsákutca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!