Hogy mondjam el egy lány ismerősömnek, hogy meleg vagyok? Lányok ha voltatok már ilyen helyzetben, hogy fogadtátok?
Én már voltam ilyen helyzetben. A legjobb barátom meleg.
Az elejétől fogva gondoltam róla, de kb. 2 év után merte csak elmondani.
Teljesen hidegvérrel fogadtam a hírt, csak annyit mondtam rá, hogy "mondj újat". :D :D
Persze ez egyénfüggő. Engem például abszolút hidegen hagy az emberek szexuális beállítottsága.
Lány vagyok, a legjobb barátom (fiú) meleg. Amikor megismertem még nem tudta ő sem magáról, de mindig gyanús volt neki. Aztán egyszer egyre többet beszélt egy fiúról, de olyan kis aranyosan. Egyszer pedig kinyögte, hogy mi a helyzet. Rékérdeztem, hogy akkor Xy a barátja-e, mondta hogy igen, és kb úgy nézett ki, mint aki várja, hogy kiakadjak :D Nagyon megkönnyebbült, amikor gratuláltam neki a kapcsolatához és megöleltem. De én elég toleráns ember vagyok, nincs rossz véleményem a másságról, szóval ez egyénfüggő.
Szerintem előbb derítsd ki, mi a véleménye a dologról. Ha jól áll hozzá, akkor nagyobb az esély, hogy jól fogadja. Mondd meg neki, hogy bízol benne, és ez számodra fontos, szeretnéd, hogy tudja, stb. És ha te is lány vagy, akkor biztosítsd, hogy ettől még csak barátként tekintesz rá, ha esetleg attól félne, hogy viszonzatlan szerelem témába keveredtek.
Egyszerűen, beszélj vele. Ha, voltál olyan helyzetben, hogy a lány elkezdte pletykálni akkor el kell döntened hogy milyen jó barátnőd s érdemes-e beavatni.
Egy haverom most úgy járt, hogy a szülei fülébe jutott a dolog, olyan szép piros arca lett azóta hogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!