Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezzel csesztetni?
12 éves lány vagyok.Van egy barátnőm,szintén 12 éves..Egyik nap rám ír a Facebook-on,hogy van-e barátom..Én válaszoltam,hogy nem,nincs,és egy jó darabig még nem is nagyon szeretnék..Neki ez már vagy az ötödik barátja..Ezzel piszkál két teljes hete,hogy szereznem kéne egy barátot,mert egy ilyen szép lánynak kell egy pasi,mert ez nagyon gáz,meg nyomta a satöbbi süket dumát..😒
De ma rá is kérdezett,miért is nem szeretnék még barátot..Én az arcába vágtam a színtiszta igazságot..Megmondtam neki,hogy,nos én még tanulni szeretnék,először az iskola,szeretnék egy érettségit,és szerintem ez a ,,pasizás" még ráér ezután is..Erre jól az arcomba röhögött,hogy hagyjam a tanulást,nem megyek vele sokra.. Mi ez a hülyeség,könyörgöm? Meg is mondtam neki,hogy szerintem hagyja még a párkapcsolatokat,és a tanulásra összpontosítson inkább,fiúzás helyett..Erre még nem válaszolt..
Miért kell ilyennel piszkálni,főleg ennyi idősen?
12/L
Egyetèrtek veled, 3 èvvel vagyok idősebb, 12 èvesen èn is ugyanígy gondoltam :). De "sajna" jobban belecsöppentem a kamasz korba, ès te is belefogsz :). Ha most így gondolkodsz, kèsőbb se fogod elhanyagolni nagyon a tanulást, kivève persze ha olyan társaságba keveredsz :P. De megfognak tetszeni srácok, ès bizony előfog fordulni hogy elkalandozgatsz tanulás, vagy doga írás közben. Ha ügyes vagy, ki egyenlíted a kettőt, mármint a tanulást ès a szerelmet. Drukkolok hogy így legyen :).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!