Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezzel csesztetni?
12 éves lány vagyok.Van egy barátnőm,szintén 12 éves..Egyik nap rám ír a Facebook-on,hogy van-e barátom..Én válaszoltam,hogy nem,nincs,és egy jó darabig még nem is nagyon szeretnék..Neki ez már vagy az ötödik barátja..Ezzel piszkál két teljes hete,hogy szereznem kéne egy barátot,mert egy ilyen szép lánynak kell egy pasi,mert ez nagyon gáz,meg nyomta a satöbbi süket dumát..😒
De ma rá is kérdezett,miért is nem szeretnék még barátot..Én az arcába vágtam a színtiszta igazságot..Megmondtam neki,hogy,nos én még tanulni szeretnék,először az iskola,szeretnék egy érettségit,és szerintem ez a ,,pasizás" még ráér ezután is..Erre jól az arcomba röhögött,hogy hagyjam a tanulást,nem megyek vele sokra.. Mi ez a hülyeség,könyörgöm? Meg is mondtam neki,hogy szerintem hagyja még a párkapcsolatokat,és a tanulásra összpontosítson inkább,fiúzás helyett..Erre még nem válaszolt..
Miért kell ilyennel piszkálni,főleg ennyi idősen?
12/L
Mert idióta. 15 év múlva Te röhögsz majd az arcába hogy egy kis senki lett belőle, Te meg egyetemet végeztél, és komoly párkapcsolatban vagy.
Egy nagyon okos kislánynak tűnsz ez alapján, nem is érdemes ilyenekkel barátkoznod, akik ennyire szélhámosak.
Csak így tovább!:)
Harmadik válaszoló,köszönöm a válaszod..
Második..Miért lennék stréber..?
Csak mert tanulni szeretnék,hogy vigyem valamire az életben?
12 évesen nem látom értelmét annak,hogy fiúzzak..
És nem mindig tanulok..Azért néha én is szoktam a normális barátaimmal lógni,meg ilyesmi..Kettes..Téged tényleg nem értelek!
12 évesen már az ötödik barátja? És te még nem röhögted ki ezért? Csak mondom, hogy erre nem kéne büszkének lennie. Hiába játssza a felnőtt csajszit, még rohadt éretlen, de majd egyszer rájön talán. Mindenesetre számomra elkeserítő, hogy ennyi idősen már ennyire elr_b_ncosodnak a lányok.
Ahogy már előttem is leírták, te tanulj inkább és maradj értelmes, a többi hülyével (beleértve a 3-as hozzászolót) meg ne foglalkozz!
Vele nem is foglalkoztam..😂😂
Köszönöm!😃
Ebben a tortenetben o a rohejes,nem te. Sot,kifejezetten intelligens lanynak tunsz.
Tanulj csak,baratnozz,elvezd ki a gyerekkorod,ne akarj tul hamar felnoni. Nekem 14 evesen volt az elso baratom,de megbantam,nagyon gyerek voltam meg. Azota nem is volt senkim,es en tokeletesen megvagyok igy.:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!