Mást is szoktak azzal csesztetni, hogy miért nem mosolyog,
miért vág ilyen komoly arcot? Mit lehet ezzel kezdeni?
Figyelt kérdés
Nekem már nagyon elegem van belőle, hogy naponta legalább háromszor biztosan megkérdezik tőlem, hogy mi a bajom, miért vagyok ilyen szomorú, miért vágok ilyen komoly képet stb.. Mire elmagyarázom mindenkinek, hogy nincsen semmi bajom meg minden rendben van, csak nekem így néz ki az arcom és kész, addigra már tényleg felidegesítem magam és elmegy a kedvem. A másik, amit folyton hallgatok, hogy miért nem mosolygok, nevetek többet... Ezt nem is értem igazából. Ha van valami vicces, aranyos dolog, a szituáció megkívánja akkor én is mosolygok, nevetek. Mondjuk visszafogottabban mert nekem az a természetes és az esik jól. Viszont azt már nem értem, hogy miért kellene 0-24 mosolyogni... Nekem speciel nem is annyira szimpatikus dolog mikor valaki folyamatosan nevetgél meg vihorászik mert egyszerűen nem értem.
Tőlem is mindig megkérdezik, hogy miért vagyok szomorú, de hát minek örüljek? Ronda vagyok, nincsenek barátaim, a pasiknak nem kellek. Undorító vagyok.
Én mindig azt mondom hogy nem vagyok szomorú és villantok egy kamu mosolyt.
2016. márc. 29. 12:58
2/11 anonim válasza:
Ismerős érzés.
Velem is ezt csinálják.
Ha valamin nagyon gondolkozok akkor olyan komor képet vágok,hogy azt hiszik,hogy valami gyilkosságon töröm a fejem.
Evés közben szintén megkaptam,hogy olyan fejet vágok,mint egy sorozatgyilkos.
Pedig én csak utálok evés közben beszélgetni,vihorászni stb.,szeretek egyedül enni,mert legalább úgy senki sem zavar.
A párom is néha megkérdezi,hogy mi a baj,pedig akkor is csak elbambulok és gondolkodom.
2016. márc. 29. 12:59
3/11 anonim válasza:
Igen. Nekem például olyan hogyha itthon vagyok, vagy barátommal, szóval olyan valakivel akit már nagyon meg szerettem közel érzem magamhoz akkor nagyon nevetgélős vagyok mindig bohóckodok. Viszont társaságban, iskolában, rendezvényeken vagy bármi ilyesmin már rögtön az van hogy alig nevetek mert idegenek előtt már nem érzem magam fel szabadultnak, de egy a lényeg sokszor kérdezték mi a bajom, volt hogy értelmesen figyeltem a rajz tanáromra miközben magyarázott erre meg kérdezte hogy mi a baj rosszat mondok olyan szomorúan nézel. És ezt el játszotta vagy háromszor. A többiek az osztályból meg azon szórakoztak hogy bambulok. Mivel ott unatkozom sokszor szünetben csak nézek magam elé és el gondolkozom és utána azt veszem észre hogy azon röhögnek vagy utólag mondják hogy ja mert xy mindig bámul. Hát, ez van. Engem is rohadtu.l fel idegesített de próbálok nem oda figyelni, vannak ilyenek. Ezért nem hiszen hogy változtatnod kéne, nem kell azért vihogni állandóan ha nem vagy olyan, csak azért hogy ne szóljanak be érte.
2016. márc. 29. 13:03
4/11 anonim válasza:
Nekem is szokták ezt mondani, de én se értem, miért kéne állandóan mosolyognom? Szerintem ha mennék egyedül az utcán és közbe ott vigyorognék, inkább szefósnak néznének..
Ez velem is így van. Én azt vette, észre, hogy sokan kb. minden lánynak elkezdik ezt mondani, mintha minden lány dolga az lenne, hogy édesbájoscukimuki és jókedvű legyen 24/7. Ha épp nem történt velem semmi kifejezetten jó, vagy nem hallottam semmi vicceset, minek mosolyogjak? Egyszerűen akkor nem mosolygok, és ennyi... és akkor jön, hogy biztos rossz a kedvem. Nem. Csak éppen ha semmi nem történik, megyek a munkába stb, minek vigyorogjak, mint a vadalma? Ha aztán érintkezek vkivel, akkor mosolygok, kedves vagyok, szóval nem arról van szó, hogy antiszociális meg bunkó vagyok, de ha nincs rá okom, nem értem, miért van elvárva a vigyorgás.
2016. márc. 29. 13:56
7/11 anonim válasza:
Engem pont ugyanezzel állandóan, rokonok például, de már engem is idegesít, csak lenyugtatom magam. Pedig tudok nevetni, csak attól függ mi a szituáció. Most ülök pl. ebédnél minek kacarásszak? Már sok embertől fel sem veszem ha beszól emiatt.
2016. márc. 29. 14:00
8/11 anonim válasza:
Vágjál egy álmosolyt aztán viszlát, ha zavar és azért írtad ki a kérdést ne foglalkozz vele. Álmosoly aztán kész, szerintem legalábbis.
Lehet másnak van jobb ötlete.
2016. márc. 29. 14:02
9/11 anonim válasza:
Tőlem mindig azt kérdezik, hogy miért nem szólalok meg, pedig egyébként igen bőbeszédű vagyok, sokszor le kéne lőni. xd Ilyenkor legszívesebben megmondanám, hogy ostoba témához nem lehet hozzászólni, de szerintem onnantól nem fogadnának szívesen a rokonok. :D
2016. márc. 29. 17:54
10/11 anonim válasza:
De most komolyan én viszonylag fiatalabb vagyok, más ember idősebb akár miért várja el tőlem hogy pl. úgy magamban kacarásszak, vagy pedig mint az előttem levőnek totál idióta témához hozzá tudjak szólni, vagy kedvem legyen bármi idióta dologról csevegni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!