Mást is szoktak azzal csesztetni, hogy miért nem mosolyog, miért vág ilyen komoly arcot? Mit lehet ezzel kezdeni?
Nekem már nagyon elegem van belőle, hogy naponta legalább háromszor biztosan megkérdezik tőlem, hogy mi a bajom, miért vagyok ilyen szomorú, miért vágok ilyen komoly képet stb.. Mire elmagyarázom mindenkinek, hogy nincsen semmi bajom meg minden rendben van, csak nekem így néz ki az arcom és kész, addigra már tényleg felidegesítem magam és elmegy a kedvem. A másik, amit folyton hallgatok, hogy miért nem mosolygok, nevetek többet... Ezt nem is értem igazából. Ha van valami vicces, aranyos dolog, a szituáció megkívánja akkor én is mosolygok, nevetek. Mondjuk visszafogottabban mert nekem az a természetes és az esik jól. Viszont azt már nem értem, hogy miért kellene 0-24 mosolyogni... Nekem speciel nem is annyira szimpatikus dolog mikor valaki folyamatosan nevetgél meg vihorászik mert egyszerűen nem értem.
Más is van, akit ezzel szoktak "piszkálni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!