Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segíteni?
Én egy pályázatra szeretnék információkat gyűjteni.Meg vannak adva a témák.A mai Magyarország,a társadalmat érdeklő események ill folyamatok.Én olyan témát szeretnék fel dolgozni amiről fontos lenne h a társadalom beszéljen mégis el nyomják.Az egyik téma amire gondoltam az a suli terror.Hogy a gyerekek hogyan viszonyulnak egymáshoz.Mik azok a kiváltó okok amitől valaki lúzer lesz,milyen 1 lúzer hogyan viselkedik,a mai iskolákba milyen szekálási módszerekkel alázzák meg a menők a lúzereket.stb
A másik téma amire gondoltam az a tinik bulizása.Hogyan viselkednek a tinik alkoholos állapotba,mik a mai parti drogok, milyen veszélyei vannak a szórakozó helyeknek,a szex milyen hatással van a tinik fejlődésére, életére stb.
Szia!
1-es: Mitől lesz valaki lúzer?
V: Attól hogy valami idióta aki menőnek gondolja magát, elkezd piszkálni néhány, kis önbizalommal rendelkező személyt.. A többi birka meg követi, és szegényt elkönyvelik..
(Mekkora hülyeség...)
2-es: Milyen egy lúzer, hogyan viselkedik?
V: Általában visszahúzódó (nem csoda), nem undok.. Mint a "menők" (szerintem a társadalom ebben a korban rosszul használha ezt a szót.. Nem hiszem, hogy a bunkó egyenlő a menővel, épp ezért nem tudok válaszolni arra, hogy egy menő, hogyan szivatja a lúzert mert szerintem ha valaki tényleg "menő", az nem szivatja a másikat.. Én a menőt mint tulajdonságot inkább a "jófej+vezéregyéniség" párossal kapcsolom össze... Meg persze nem tekintem lúzernek azt, akit cikiznek..)
A második kérdéstömb kérdéseiben nem vagyok jártas, de azért remélem, hogy segíthettem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!