Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Én egy pályázatra szeretnék információkat gyűjteni.Meg vannak adva a témák.A mai Magyarország,a társadalmat érdeklő események ill folyamatok.Én olyan témát szeretnék fel dolgozni amiről fontos lenne h a társadalom beszéljen mégis el nyomják.Az egyik téma amire gondoltam az a suli terror.Hogy a gyerekek hogyan viszonyulnak egymáshoz.Mik azok a kiváltó okok amitől valaki lúzer lesz,milyen 1 lúzer hogyan viselkedik,a mai iskolákba milyen szekálási módszerekkel alázzák meg a menők a lúzereket.stb

A másik téma amire gondoltam az a tinik bulizása.Hogyan viselkednek a tinik alkoholos állapotba,mik a mai parti drogok, milyen veszélyei vannak a szórakozó helyeknek,a szex milyen hatással van a tinik fejlődésére, életére stb.

2016. júl. 29. 09:33
 1/6 Givin' Answers ***** válasza:

Szia!

1-es: Mitől lesz valaki lúzer?

V: Attól hogy valami idióta aki menőnek gondolja magát, elkezd piszkálni néhány, kis önbizalommal rendelkező személyt.. A többi birka meg követi, és szegényt elkönyvelik..

(Mekkora hülyeség...)

2-es: Milyen egy lúzer, hogyan viselkedik?

V: Általában visszahúzódó (nem csoda), nem undok.. Mint a "menők" (szerintem a társadalom ebben a korban rosszul használha ezt a szót.. Nem hiszem, hogy a bunkó egyenlő a menővel, épp ezért nem tudok válaszolni arra, hogy egy menő, hogyan szivatja a lúzert mert szerintem ha valaki tényleg "menő", az nem szivatja a másikat.. Én a menőt mint tulajdonságot inkább a "jófej+vezéregyéniség" párossal kapcsolom össze... Meg persze nem tekintem lúzernek azt, akit cikiznek..)

A második kérdéstömb kérdéseiben nem vagyok jártas, de azért remélem, hogy segíthettem :)

2016. júl. 29. 09:49
 2/6 A kérdező kommentje:
igen nagyon szépen köszönöm a választ.Minél több véleményt kapok annál érdekesebb lesz a pályázat.
2016. júl. 29. 09:52
 3/6 anonim válasza:
Az igazán menő személy rendkívül ritka. Olyan akinek megvan a saját érdeklődése, és jó abban. Pl:jól rajzol, hangszeren játszik, vagy jó valami sportban, és mindezek ellenére nem száll el magától, szerethető ember, szóba áll azokkal is akiket a legtöbben lúzernek bélyegeznek, sőtha azt látja bántják ai illetőt, még ő megy ode, hogy kopjanak le róla. Miért? Mert így érzi helyesnek.
2016. júl. 29. 10:09
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ.Idáig nagyon érdekes és jó válaszokat kaptam csak még kapjak sok hasonlót.
2016. júl. 29. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
De mielőtt beadod a pályázatod, keress egy korrektort, mert amit kiírtál, abban is sok helyesírási hiba volt. Az igekötőt csak akkor írjuk külön az igétől, ha az ige és az igekötő között van egy másik szó is. Itt egyik esetben sincs: nem el nyomják, hanem elnyomják, Aztán szinte egy vesszőt sem tettél ki oda, ahova kellene, nem írunk számot folyó szövegbe, csak ha valamilyen táblázatot készítünk, a suliterror egy szó stb., stb.
2016. júl. 30. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot
2016. aug. 1. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!