Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok a másodunokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a másodunokatesómba és nem tudom mit tegyek (? ) 17/L

Figyelt kérdés

Ezt a fiút én személyesen sosem ismertem egészen 17 éves koromig.

De tudtam róla csak ők külföldön eltek.

Mostanában egyre jobban joba vagyunk és szerelmes vagyok belé tudom hogy ez nem helyes de szeretem.

Ha kiderül ez a dolog mindkettőnket megölnek az biztos.

Ő 20 éves

Tudom hogy ő is szeret vagy szeretné de fél ugyanúgy ahogy én is

Mit tegyünk?

2016. júl. 24. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
Csak nem zsámó vagy?
2016. júl. 24. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem tudsz mit csinálni.Az érzéseidnek nem tudsz parancsolni.Ne nagyon találkozzatok.Egy idő után el fog múlni.
2016. júl. 25. 08:50
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Hogy lehet beleszeretni a rokonodba? Ezt soha a büdös életben nem értettem és nem is fogom megérteni, bennem olyan szinten van valamilyen gát, hogy egyáltalán nem is tudok férfiként tekinteni az unokatestvéreimre...
2016. júl. 25. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!