Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a másodunokatesómba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a másodunokatesómba, szerintetek ez gáz, hagyjam az egészet vagy lesz ami lesz? Sosem hittem volna hogy ilyenen kell gondolkodnom, de szeretem :$2010. jún. 6. 23:21
2/9 anonim válasza:
A mai jogszabály szerint össze házasodhattok, sőt még a nénjéddel is. Nem vicc!
3/9 anonim válasza:
azt tedd, hogy döntsd el, hogy szerinted ehhez ő hogy áll hozzá. Egyébként lehet ez csak sima fellángolás, el fog múlni..
5/9 anonim válasza:
szia.hat en is osszejottem a masodunokatesommal aki fiu es raadasul fiatalabb masfel evvel nalam. Titkoltuk szuleim elol,az ovei engedtek.1,5evig birtuk aztan besokalltam es most boldog kapcsolatban elek 3honapja. teny hogy nehez ugy,csaladokat tehet tonkre. diakszerelemnek viszont oke az ugy szerintem. A dontes a tied. 19L
6/9 anonim válasza:
Hát én nem ajánlom egyátalán. A családomban volt egy ilyen pár és nagyon rendesek szeretik egymást, de 3 gyerekük közül egyik sem lett egészséges, egyik súlyos látássérülténk született a másik mozgáskoordinációs és kicsi testi hibás, a harmadik nemiszervek nélkül született. Ez nagyon szörnyű, szerintem nem érdemes kockáztatni mert ha ti is ilyen génekkel vagytok ellátva és komolyabbra fordul a dolog tönkretehetitek az életeteket... bocsi a rémmeséért de ez igaz és komoly ebből a szempontból is.
7/9 anonim válasza:
Nekem a nagyszüleim másodunokatesók voltak, és mindenki egészséges a családban :)
8/9 anonim válasza:
Nagyon durva az amit az előző hsz mesélt...szerintem nagyon felelőtlenek,és önzők..hisz ha már az első baba is beteg volt,akkor hogy tudtak így még kettőt vállalni???
9/9 A kérdező kommentje:
A "headshot"-on kívül amiket írtatok mind átfutott az agyamon, ezeken gondolkodom én is és valószínű hogy ő is. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, a legjobb tényleg az lenne ha csak fellángolás, ami később elmúlik, bár az érzelmek egyenlőre nem ezt mondják. Hát majd alakul valahogy.
Egyébként 20/F
2010. jún. 7. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!