Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 lányba vagyok egyszerre szerelmes?
1 éve találkoztam 1 nálam fiatalabb lánnyal 3 napig láttam, nem beszéltem vele élőben csak fb-n, letiltottam fél éve mert fájt őt látni és mindig azt néztem h akik bejelölik kinek van több esélye....szinte minden nap gondolok rá...
van a sulimban egy másik lány 18 éves (nálam 2 évvel idősebb) amikor elmegyek melette görcsös meleg érzés fog el és nem tudom megállni h ne a szemébe nézzek, de ő kezdte.. ő is ugyanúgy a szemembe néz és tudom h bejövök neki...nem csak a szemezésből, hanem voltam nyáron 1 bálban ahol ő is ott volt és véletlenül MINDIG a közelmemben volt(először furcsáltam meg véletlennek gondoltam, de már így elgondolkozva nem az)........ meg fb-re általában akkor írja ki az idézeteket amikor fennvagyok chaten(megfigyeltem).... meg van 1 lány az osztályomban aki jól néz ki, de csak a barátom méghozzá elég jó:D és a folyosón kézen fogva mentünk:D:D mert szoktunk és tudom h meglátott és még aznap kiírta fb-ra h nem szeretem ha a tulajdonomhoz nyúlnak:DDDDD( vagy valami hasonlót) meg amikor belájkolta a profilképemet ugráltam a szobámban örömömben:DDDDDDDDDDDDD de tényleg!
DE VAN BARÁTJA... de akkor mért néz a szemembe...meg ezeket mért írja ki....(szerintem jobb pasi a barátja csak stílusba különbözünk meg én kb 5cm vel magasabb vagyok és sokkal vékonyabb meg barnább a bőröm meg szerintem helyesebb is vagyok{jó kicsi egó} :D:D:D:D:D)
a vele mindig arról képzelődök h vele vagyok megölel megpuszil stb:S régen ez az 1. lánnyal volt és elég durván
-a 2 lány kb ellentétjei egymásnak....
a fiatalabbik kb 15cm el alacsonyabb barna szem haj, és barnásabb bőr (nem kisebbségi) sportos formásabb és egyszerűen gyönyörű ha létezik olyan hogy genetikailag tökéletes akkor ő az....(10/10) a csapatával országos szinten a legjobbak...
az idősebb pedig nagyon fehér bőrű szőke haj ...magas és elég vékony (szerintem 1 kicsit deszka) de a szeme hihetetlen... nagyon nagyok és kerekek meg kékek :D nagyon szép:D és a helyi szórakozó helyen mindig ott van a bulikban de a lány olyan (10/7) de nekem még is tetszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!