Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaki szerelmes egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki szerelmes egyszerre két emberbe?

Figyelt kérdés
A párommal boldogok vagyunk és szerelmes vagyok belé. De van egy másik férfi, akit nem tudok kiverni a fejemből, rengeteget gondolok rá és várom, hogy láthassam. Mikor vele vagyok, minden gond eltörpül és megnyugszom, de ugyanakkor ott van az izgatottság is bennem. Lehetséges, hogy mindkettejükbe szerelmes vagyok?
2011. szept. 19. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő tud valami olyat nyújtani,amit csak az "egyik" nem.Mivel nincs olyan ember,aki tökéletesen megfelelne az elvárásainknak,így kell valami vagyis valaki,aki ezeket a kis apró űröket betölti.Mivel nőből vagyunk,imádjuk ha szeretnek minket,kényeztetnek,becézgetnek.Nem hiszem,hogy szerelmes lennél,csak vonz a tiltott gyümölcs,hisz sokkal finomabb ;)

20l

2011. szept. 19. 15:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. szept. 19. 15:58
 3/12 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Nagyon hasonlóak, de mégis különbözőek. Ez a másik férfi már 30-on is túl van, érett, komoly felelősségteljes férfi. Mindenki azt mondja, hogy egymásnak vagyunk teremtve, jól mutatunk egymás mellett. Nagyon jól kijövünk, bízunk egymásban és egymás gondolatait is ki tudjuk találni. Ő nagyon magányos, mert nincs senkije. Vonzódom hozzá, arra vágyom, hogy szerethessem, vele lehessek. Fellángolás nem lehet, mert már majdnem 10 hónapja tart ez az érzés és sehogy nem akar múlni. Folyamatosan ez a férfi jár az eszemben. A párom 12 évvel fiatalabb nála, komolytalan és sokminden hiányzik belőle, ami a másik férfiben megvan és annyira vonz engem. Mindketten kedvesek,szeretni-valóak és jó a humoruk. De páromban semmi olyan nincs, amit a másik férfiban ne láttam volna meg.
2011. szept. 19. 16:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne hagyd el azt akit szeretsz,azért aki tetszik,mert az majd elhagy olyanért akit szeret.
2011. szept. 19. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

persze hogy lehet, mégi mi zárná ki?...barátod is több van nem? szüleidből is kettő van (jobb esetben)

az ember hozzászokik ahhoz hogy több embert engedjen közel...a sexuális közelségnél pedig ez duplán anyira igaz, mindenkit másért, de lehet egyformán szeretni..legalábbis szerintem, bár ha csak egy van (és mindkettőtök számára egy), az biztonságosabb kapcsolat lesz, mert egymásra vagytok utalva

2011. szept. 19. 16:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges. Velem is volt már. Mi lett a vége? Egyedül maradtam. :( Szóval csak óvatosan, mielőtt bármit is tennél, gondold át alaposan!
2011. szept. 19. 17:19
 7/12 anonim ***** válasza:
44%

Nem, nem lehetsz két emberbe szerelmes, két érvem is van

- Nem lehetsz szerelmes két emberbe mert ha az elsőt igazán szeretted volna nem szeretsz bele a másodikba.

- Nem lehetsz két emberbe szerelmes mert ha a másodikat igazán szeretnéd elfelejtetted volna az elsőt.

2011. szept. 19. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet testvér hogy egyikbe se vagy szerelmes.
2011. szept. 27. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szép dolog a szerelem..

De csak egy emberbe lehetsz szerelmes egyszerre.Ha kettőbe vagy,akkor egyikbe sem.;)

2011. szept. 27. 19:55
 10/12 Lia99 ***** válasza:
Ha a párodat igazán szeretnéd, nem tetszene az a másik srác.
2011. szept. 27. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!