Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki szerelmes egyszerre két emberbe?
Figyelt kérdés
A párommal boldogok vagyunk és szerelmes vagyok belé. De van egy másik férfi, akit nem tudok kiverni a fejemből, rengeteget gondolok rá és várom, hogy láthassam. Mikor vele vagyok, minden gond eltörpül és megnyugszom, de ugyanakkor ott van az izgatottság is bennem. Lehetséges, hogy mindkettejükbe szerelmes vagyok?2011. szept. 19. 15:47
11/12 anonim válasza:
Nálam határozott nem. Ha szerelmes vagyok egy nőbe, akkor a világon más nő nem él csak ő. Engem teljesen csőlátóvá tesz a szerelem és ez tök jó:)
12/12 anonim válasza:
Twilight?Béla vagy Bella vagy akármi is a neve, ő is ezt csinálja, kezd az agyamra menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!