Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok a másodunokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a másodunokatesómba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ngayon tetszik nekem a másodunokatesóm, és ugy látom, hogy neki is tetszek, de nem tudom, hogy mit tegyek...elmondjam neki? vagy tartsam magamban?...normális ez eggyátalán?!

Tanácstalan vagyok..Előre is köszönöm

2011. aug. 17. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyomuljál!!! Csak másod...:)
2011. aug. 17. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez sztem ne jó. Ne bonyolódj bele, felejtsd el...
2011. aug. 17. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! először is: hány éves vagy?

próbáltam utána nézni, hogy a másod unokatestvérek közötti szexuális kapcsolata vérfertőzésnek számít-e még, vagy az már eléggé távoli rokonsági fok -e, nem túl sok sikerrel.

A házasságot nem tiltja a törvény, viszont ha kevéssel is, de a kapcsolatotokból származó esetleges gyermek esetében mindenképpen nagyobb a kockázata a veleszületett betegségnek, mint ha nem lennétek rokonok.

2011. aug. 17. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:

ma már van olyan hogy genetikai tanácsadás, ha gyermeket vállalnátok egyszer együtt, akkor tudnának segíteni. a szerelem ettől függetlenül nagyon fontos (a legfontosabb), ami akaratunktól függetlenül jön, bárkikkel meg történhet. ha szereted őt, és ő is téged, akkor nem lenne miért szégyenkezned, vagy lelkifurdalást érezned önmagad és mások előtt. azonban ha még fiatal vagy, jobb volna, ha más fiúk társaságát keresnéd elsősorban, hátha ez a könnyű vonzalom mégiscsak elillan: ne feledd az embernek az tetszik, aki közel van hozzá! :)Tetszeni pedig még sok fiú tetszhet neked, (fog is), akiknek érdemes lenne esély adnod!

Egy olyan fiuval esni szerelembe (és egyszer alapítani családot) ugyanis egészen biztosan kisebb kockázatot jelentene, mint a rokonoddal!

Jó volna, ha ennek utánaolvasnál, és másokat is megkérdeznél! Akár orvost, genetikust! Érdemleges választ ugyanis ők tudnának adni arra, hogy ez a kapcsolat milyen, és mekkora kockázattal járna, melyet ki lehetne -e esetleg küszöbölni!

Azt se feledd el, hogy 'laza kapcsolatba', még fiatalok vagyunk felkiáltással szintén kockázatos lehet belemenni: nem tudhatod, hogy valóban egymásba szerettek -e végül, és egymásban leltek életre szóló társra.

2011. aug. 17. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:
14 vagyok...tuttommal, nem lenne vérfertőzés, mivel csak másod unokatesóm, de nem is szándékozom vele lefeküdni...Akkor is tetszem neki, nekem is tetszik, egyébként ö 3 évvel nagyobb...
2011. aug. 17. 21:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon hasonlít rám, a szüleim szerint a báttyám is lehetne, azóval valahogy pont ilyennek képzeltem el a nagy Ő-t...csak nemtudom, hogy az ő szülei mit szólnának, várok még pár évet, ha már kicsit nagyobbak leszünk, akkor talán, majd megbeszéljük..:)
2011. aug. 17. 21:44
 7/7 Ariadne13 ***** válasza:
csak az egyenesági vérrokon a vérfertőzés
2011. aug. 17. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!