Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú társaim, ki mit tenne ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Tini vagyok azért írom ide, de ha esetleg rossz a téma, akkor bocsánat!
Szóval egy nő felajánlotta, hogy megtanít jó pár dolgot az ágyban és elvenné a szüzességem, szép nő meg minden, de ti belemennétek ilyenbe? Ebből lehet problémám, ha csak élvezetből és tanulásból csinálom??
Ha lesz egy barátnőm, aki ezt mehtudná, akkor szerintetek hogy reagálna??
17,5F
2016. júl. 5. 21:16
11/21 anonim 

válasza:

Én biztos nem bírnék veled együtt lenni, ha kiderülne egy ilyen dolog. Lehet, hogy én vagyok begyöpösödött, de nekem ez sok.
19l
12/21 anonim 

válasza:

Én nem élvezném, hogy egy pedofil hajlamú nővel dugjak. Szerintem ez undorító.
13/21 A kérdező kommentje:
Fiatalabbnak néz ki te! Ha ránéznél, akkor max 25nek tippelnéd.
2016. júl. 5. 22:09
14/21 anonim 

válasza:

Jesszus! Ezt inkább jobb,hogy nem láttam! Gondoltam,hogy van 1-2 őrült,de ennyire... én (szerintem) csak olyannak adnám a szüzességemet,aki szeret engem (nem szex ügyileg,valójában) és én is őt (szintén). Amugy is,nem jönnek be nekem az idősebbek,inkább akik 1-2 évvel fiatalabbak. 15/f
15/21 A kérdező kommentje:
Szerintem fiúknál ez az egész túl van játszva, elveszítem és ennyi, előbb-utóbb muszáj és ha lesz egy lány, akit szeretek majd, legalább élvezni fogja nagyon, amit csinálok.
2016. júl. 5. 22:25
16/21 anonim 

válasza:

na menj a pi..ba :D hajrá haver :D 18f
17/21 anonim 

válasza:

"Ha lesz egy barátnőm, aki ezt mehtudná, akkor szerintetek hogy reagálna?? "
Én rosszul reagálnék.
18/21 anonim 

válasza:

"max 25nek tippelnéd"
sírok 😂😂😂
14,92/L
19/21 A kérdező kommentje:
De hát szép formás az alakja, csinos az arca és hát alacsony és ezért tippelné mindenki fiatalabbank!
2016. júl. 5. 23:51
20/21 anonim 

válasza:

Nem mindegy a kora? Ha tetszik neked, és ez a vágyad, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!