Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Voltatok hasonló helyzetben?
Barátom majdnem évvel idősebb nálam, ő is dolgozik. Minden szombaton találkozunk, délután megyek hozzá, késő este jövök, plusz hétközben egyszer elmegyünk sétálni. Nehéz, de megoldjuk.
Nálunk annyiban más a helyzet, hogy én már nagykorú vagyok.
A nagyon kedvelés nem jelent kapcsolatot..... addig nem értem ezt az igyekezetet.
Én úgy oldottam volna meg, hogy nem mentem volna bele egy olyan kapcsolatba, ahol már az elején ilyen problémák vannak.
Megelőzés - ezzel a fiúval riktán tundék találkozni, így inkább keresek magamnak másikat, amíg ki nem bszok magammal azzal,hogy elkezdek iránta érezni valamit.
Na te ezt nem tetted meg. Gondolom.
Korkülönbség? 16 évesen 2-3 hónap után minden lány szétteszi a lábát. 20 éves kortól pedig remek manipulátorok a srácok, amíg meg nem kapják a puncit. Ne dőlj be a nyálas szövegnek! ÉS legalább te légy kivétel....
Bocsi,hogy ilyen negatív vagyok, de valahogy innen is tökéletesen meg lehet közelíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!