Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Eddig az összes barátom átvert, becsapott. A 3. barátom nemrég szakított velem. Nagyon szeretem őt, de tudom sose fogom visszakapni őt. Már többször megfordult a fejemben az, hogy öngyilkos leszek.2016. jún. 2. 20:46
2/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek.
2016. jún. 2. 20:52
4/7 anonim válasza:
Nyár van, a barátnőiddel mozdulj ki valahová, ne csak ezen a dolgon kattogjon az agyad, mert akkor megnehezíted a dolgodat. Tudom, hogy most hülyén hangzik, de minden ember pótolható, így a volt barátod is. Lesz olyan ember az életedben, aki helyettesíti őt. Szedd össze magad és csináljatok programokat. Idővel majd sikerül túltenni magad és boldognak lenni. De ne csinálj hülyeséget!
5/7 A kérdező kommentje:
21 L
2016. jún. 2. 21:12
6/7 A kérdező kommentje:
Otthon is teljesen fölöslegesnek érzem magam. A szüleimtől ne kapok segítséget ebben a helyzetben. Mindig rám tör a sírás roham.
2016. jún. 2. 22:01
7/7 harminezer oxigén válasza:
Szia.
Nem akarlak megsérteni vagy ilyesmi.
Szerintem fordulj egy pszichológushoz, ettől még senki nem fog bolondnak nézni, de, sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!