Felmondanátok ebben a helyzetben? Tehetek valamit?
Persze keresek másik állást és csak utána tervezek felmondani...
24 éves lány vagyok, talán a 2. vagy a 3.héten kikezdett velem a főnököm. Nem tett nyíltan ajánlatot hanem el kellett vinnem kocsival valahová, és a hajamat kezdte el simogatni.
Folyamatosan teszi a szexuális tartalmú megjegyzéseit, amikre nem reagálok, vagy ez van, vagy pedig megaláz, hogy nem jól végzem a munkámat. Nagyon megalázó az egész és már minden nap stresszelek, gyomoridegem van.
Ha van annyira jó a meló ÉS a pénz,hogy neked beleférjen akkor szexelj a főnökkel,mert manapság sok nő csak így maradhat munkahelyen.
De mivel a kérdésedből az derül ki,hogy te erre nem vagy vevő,inkább lépj ki,ha megteheted.
Most majd jön valaki,és leírja,hogy jelentsd fel vagy zsarold meg,de ez hülyeség,mert akkor meg ő rúg ki és jelent fel.
1 szó,mint száz: LÉPJ KI!
Benne van a munkaköri leírásodban, a főnököd kocsikáztatása?
Ha legközelebb ilyen van, dugj el egy kamerát a kocsiban.
Egyébként ha találsz másik melót, akkor lépj.
1. vagyok.
"de arra gondoltam, utána küldenék egy levelet amit neki, plusz annak az intézménynek, akin keresztül ő foglalkoztatva van, küldeném el...leírva benne mindent. Ebből lehet neki baja? Jó lenne ha nem csak nekem lenne szar..."
VIGYÁZZ!!!
Ha nincs bizonyíték,akkor ő fog feljelenteni téged és 99%,hogy bukod az ügyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!