Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem egyre perverzebben manapság a csajok a 14-18 éves korosztályban?
Különböző helyeken egyre többször voltam már fültanúja olyan beszélgetéseknek ilyen korú csajok közt, ami már már túlszárnyalja az én perverzségemet is...pedig én srác vagyok...
És itt az oldalon is egyre perverzebb kérdéseket látni sokszor ilyen korú lányoktól.. jól érzem ezt? :)
Vagy ti máshogy látjátok?
Ha van kedvetek, hosszabban is kifejthetitek mit gondoltok :)
18/f
Én úgy gondolom, hogy ez egyáltalán nem gond, nyilván mindenkinek támadnak érzéki gondolatai, ha meglátnak valakit aki tetszik nekik... Én is úgymond kicsit "perverznek" gondolom magam, de hát természetesen csak azoknak nyilvánitom ezt ki, akiket ez érint... Tulajdonképpen ez az a tipik lány gondolkodás, hogy lássák a pasik, hogy egy törékeny virágszál vagyok, és lepődjenek meg, ha az ágyban átveszem az irányítást..
Szerintem ez így van jól, de hát kinek mi a stílusa. Valakinek biztosan az jön be, hogy egy lány mennyire nagyon perverz és az milyen hú de nagyon jó...
L/16
#12:
"és lepődjenek meg, ha az ágyban átveszem az irányítást.. "
Miféle ágyban miféle irányítást?:D
Ne itt járasd már le magad,hogy mekkora pitsa vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!